Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lans i podryw na geniusza

Polecane posty

Gość gość
będziesz mógł prognozowac warunki atmosferyczne nawet uwzględniając czynniki ekonomiczne które są powodem wpływania na nią systemem haarp i rozpylaniem chemitraliss. zbuduje jepanym komuchom masonom i innym kooorfom które nas gnębia statek kosmiczny albo cała planete z niewolnikami których będa mogli gnębić isie może wreszcie od nas otpiertolą.juz łapiesz czy jeszzcze nie bardzo wiesz do czego służą sztuczki maemayczne?

Gość gość
jasne że nastąpi bo ludzie ulegają cyborgizacji. o ile w całości nie są biologicznymi automatami. ale ja nie o tym. naczytałeś sie róznych pseudonaukowych czasopism w których co drugą strone jakis jepany autorytet w tym bezosobowe instytuty i uczelnie zapewniają cie że coś nigdy nie nastąpi. no to ja ci kooorfa mówie że wszystko to co ma nie nastąpić nastąpi

Gość gość
zamknij morde i wypiertalaj, l********gom, początek cudzego końca, reszta wyzwisk i wulgaryzmów. nie sprawiasz wrażenie ani wrażliwego, ani ludzkiego. masz rozbuchane ego i z większym szacunkiem i zaangażowaniem piszesz o sprzęcie niż o ludziach.

Gość gość
spiertalaj

Gość gość
Bartas, to twoj temat popaprancu? :D

Gość gość
chcesz wybudować dla masonów i komuchów planetę z niewolnikami, którymi nie będą ludzie, tylko biologiczne automaty udające ludzi, żeby się od nas odwalili? jeśli tak, to jednak jesteś wrażliwy, chociaż ciekawe, skąd chcesz wziąć na to środki. a jeśli chcesz sprzedawać ludzi masonom jako niewolników, to jesteś skończonym zerem.

Gość gość
a zanim nastąpi t co ma nienastąpic o nastąpi wyjepanie w kosmos róznych bilów gtesów i innych stevów jobsów. rozwój informatyki popchnie do przodu biologie i medycyne dlatego trzeba będzie zlikwidowac kilka koncernów farmaceutycznych zajmujących sie zabijaniem ludzi i produkowaniem antidotum na śmierć. w ogóle wszystko trzeba będzie zmienić bo tak jak jest być nie może.

Gość gość
fajnie że jestem zerem bo zero to najważniejsza liczba w matematyce xxxx teg skarpeciarza zuckenberga może sie zostawi. bedzie łątwił anienki nabalangi

Gość gość
jednak cię lubię. musisz być aż tak wulgarny i pełny nienawiści? nienawiścią planety nie uratujesz.

Gość gość
To ten pajac emski. Pamietasz bezrobotny cieciu ze miales przyjechac do Warszawy na ustawke i stchorzyles? :D

Gość gość
nie. pamiętam, że ty miałes przyjechać do warszawy i robić z siebie debila razem z kumplami na centralnym pod okiem wszechobecnego monitoringu a ja miłęm miec spokój od ciebie na kafeteri przez pół dnia co zresztą sie udało wysmienicie:D

Gość gość
w zyciu bym nie pojechał sie z toba napiertalać do warszawy ryzykując że mnie kilku wesołych ludków wyżuci z pociągu w okolicach zyrardowa chwile po tym kiedy ustalimy miejsce i godzine spotkania. zamieniłeś zsie z c***jem na łby czy jak?

Gość gość
jak będę ci chciał dopiertolić o sie dowiesz o tym na ojomie po ffakcie

Gość gość
ale pamiętam równierz że tymiałes wpaść dojepać mi do łodzi z tym, że koniecznie chciałeś poznać mój adres. chyba na wypadek gdybyś mi zrobił si i trzebaby mnie było odtransportować do łóżeczka. fakt że tu jesteś oznacza, że tu jestes od początku i siejesz zamęt stary jeany ubeku

Gość gość
chyba ci tylko ostały wyki w lokalnej policji że nie siegasz mackami do innego województwa. debili to se szukaj pod przedszkolem z któego odbierasz wnuczki zafajdany cweluchu

Gość gość
kto cie wynajał? pavełek za pieniązki z przekrętów księgowo podakowych razem z żydóweczką ifcia? robisz w tychcudownych czasach jako prywatny detektor? przygotowałeś jaką sprowokacje i potencjalne miejscce spotkania? liżesz po rowie pana rutkowskiego czy czy wzajemnie sie brandzlujecie?

Gość gość
chyba jednak nie bo ja wiem gdzie on mieszka. jak byś go ładnie liznął po borówach to z pewnością on dowiedziałby sie gdzie ja mieszkam. ale nic straconego. czas sie ukorzyć przed konkurencja i byłym milicjantem. ja wiem, że to trudne dla byłego ubeka ale cel uświecca środki.

Gość gość
czas ucieka wnuczki rosna a włąsciwa dekomunizacja połączona z przejeciem przejetego przez was majątku narodowego zbliza sie wielkimi krokami. zrób coś z czego twoje wnuki będą mogły być dumne zanim cie odstrzela

Gość gość
nakupowałeś se juz plakietek z solidarnością i matka boska? a w urzędzie skarbowym byłes prosić żeby zapomnieli o tych kilku wygranych w totolotka kilka miesięcy z rzędu?:D

Gość gość
co ty kooorfa myslisz że trafies na sprawę ze zdradą małżeńską w tle? musisz więcej myślec inaczej cie zbankrutują

Gość gość
jak mi sie będziesz dalej wpiertalał w parade to awansujesz na kanara w jednej ze licznych spółek skarbu państwa zajmujących sie przewozem ludnosci pojazdami przez nią zakupionymi i naliczaniem za te usługe opłat jak również szukaniem roboty dla kumpli komorników tak samo czerwonych jak twój komuszy ryj

Gość gość
dlatego zejdź mi z oczu albo z tego świata wszystko mi jedno byle bym cie nie musiał więcej oglądać