Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lans i podryw na geniusza

Polecane posty

Gość gość

kto chce być postrzegany jako matematyczny geniusz podczas randki? mam pare patentów z tego co wiem nie ma tych metod w kanonie nauczania szkół chyba nawet tych wyższych potęgowanie dowolnych liczb całkowitych bez wyssiłku w trzy sekundy dla tych którzy umieją dodawać. znajdowanie wykłądnika ułamkowego potęgi w pieć sekund. będziecie niczym rainman z "rainmana" połączony z jego braem czyli tomusiem cruisem:) każda da podupcyć takiemu egzeplarzowi;)

Gość gość
pracuje nad algorytmem obliczania kątów w trójkącie znając długości jego boków bez zaglądania do tablic trygonometrycznych. to zwali z nóg każdą średnio ogarniętą studentkę. prosto i przyjemnie żadnych skomplikowanych wzorów. wszystko w trzech krokach z których najtrudniejszym jest dzielenie na dwa

Gość gość
nikt? ludzie to jest warte miliardy a ja postanowiłem sie tym z wami podzielić prawie za darmo bo mam do was sentyment. dla kafeterianek będziecie niczym albert einstein i nicola tesla w jednym. dojda do wniosku żze jak szybko liczycie takie nieobliczalne kwesie to musicie spać na kasie a to znaczy, że będziecie spac z nimi dopóki nie zajarzą że z was goldopce:)

Gość gość
Pozer debil. :D

Gość gość
dobra może przykład. ile to jest 71 do drugiej. macie 10 sekund bez kalkulatora

Gość gość
jaki kooorfa pozer? dam ci wzory wg których to liczyć. znasz jakiś wzór na liczenie potęg oprócz mnożenia x razy tej samej liczby? to mi koorfa nie mó że jestem pozer. znasz jakiś wzór na obliczanie kątów w trójkącie ze stosunku boków? nie znasz bo ich nie uczą. a ja je mam. więc mi koorfanie piertol że jestem pozer jepana blacharo

Gość gość
bo ci kooorfa wylicze długośc zycia mnożąc oszczerstwa przez twoją tępotę i podnosząc do potęgi o wykładniku równym ilości razy które kooorfiłas sie za plecami swojego aceta w klubowym kiblu piertolony dzifkolągu

Gość gość
co to kurwa za kretyn,ruchałeś kiedyś swoją starą i ci odjebało

Gość gość
ktos chyba pisze sam ze soba

Gość gość
71 do kwadratu liczysz w glowie w ten sposob ze rozbijasz najpierw 70x71 a nastepnie dodajesz do tego wyniku 71.

Gość gość
to chooj wam w dooope cwele. mieliście swoja szanse teraz możecie mnie cmoknać w wora

Gość gość
no tak ale jest prostszy sposób niz rozbijanie czegokolwiek

Gość gość
teoretycznie możesz nawet se o zrobić ze wzorów skróconego mnożenia tylko nie mów że dasz rade zrobić to bez kartki i ołówka podczas romantycznej kolacji w macdonaldzie:D

Gość gość
dobra piertole was. pójde na jakieś forum dla snobów typu racjonalista tudziez golden line i im nasram na łeb bo wy i tak na co dzień sie zywicie gooofnem to am bez róznicy

Gość gość
geniusz przyznał się do kooorfienia się z dziewczynami za plecami ich facetów w klubowych kiblach

Gość gość
a tam to przynajmniej jest szansa wkooofić jakiegoś jepanego magiserskiego zakalca i ywołac u niego załamanie nerwowe i głęboka depresje. jak z takim skończe to będzie bąkał "ale ja jestem magistrem..jak to możliwe...jestem mgr...ojej....mgr...boże w któego nie wierze jestem mgr dlaczzegoś mnie opuścił i sie na mnie spuścił?"

Gość gość
a to oznacza, że można mu wyliczyć długość życia, mnożąc oszczerstwa wypuszczone przez niego dzięki jego własnemu puszczalstwu przez jego własną tępotę. to jest dopiero matematyka, lans i podryw na geniusza.

Gość gość
masz jakiś kompleks niższości względem magistrów? nie skończyłeś studiów licencjackich lub inżynierskich i odreagowujesz?

Gość gość
jeszcze lepiej byłoby wbić nóz w plecy jakiemus zasranemu korposzczurowi od finansów i bilansów. inżynierów se odpuszcze na razie bo w tych akurat warto zainwestoać troche uwagi o ile nie zajmują technologią wytwarzania wody sodowej w głowie

Gość gość
jak to jest kooorfić się z dziewczynami za plecami ich facetów w klubowych kiblach? na domówkach też brałeś się za dziewczyny kumpli i zaciągałeś jej do sąsiedniego pokoju? masz jeszcze jakieś inne osiągnięcia na tym polu? pochwalisz się?

Gość gość
nie mam kompleksów wobec okaleczonych dzieki studiom intelektualnie jednostek.. szczerze mówiąc wielce im współczuje jednakowoż większosc z nich to nieuleczalne przypadki traktujące swoja ułomność jako niebywała zaletę i klucz otwierający im drzwi do szczęścia. to drugie bywa prawdą bo jak wiadomo najszczęsliwsi są debile. piertolnięci zawsze uśmiechnięci i inne obsrańce któe postaawiły sobie za cel życiowy robienie z siebie usmiechniętego kretyna o ile ktoś za to buli kase

Gość gość
geniusze matematyczni wierzą w Boga Stwórcę tak samo, jak ludzie wierzą w to, że woda jest mokra

Gość gość
bez obrazy ale studia sa dedykowane ludziom niedorozwiniętym emocjonalnie i nie umiejącym samodzielnie myśleć, nastawionym na kooorfienie sie za kase w zamian za swe jak mniemaja niezwykle cenne usługi i niesamowita wwiedze. to wszystko jest gooofno warte a finalnym produktem studiów jako ostatniego etapu indoktrynacji są debile przekonane o swoijej mądrości cyli idealne jednostki do manipuoania i używania w celach socjotechnicznych

Gość gość
częściowo podzielam twoje zdanie, ale zdradź nam jedno - zdałeś maturę? masz jakieś studia skończone? pytam z czystej ciekawości, bo jesteś tak wulgarny, jakbyś co najmniej kompleksy jakieś miał.

Gość gość
Sam siebie właśnie opisałeś. :D

Gość gość
Ludzi bardziej interesuje dobro i piękno niż kolejne algorytmy do obliczeń, które są bezosobowe.

Gość gość
łązi to kooorfa póxniej po całej polsce i cytuje na dowód swego wszechstronnie specjalistycznego wykształcenia regułki których nie rozumie zmodyfikowane lokalnie przez czas jaki upłynał od momenu kiedy wykuwali to na blache do zaliczenia nie zastanaiając sie nawet sekundy czy to co wdrukowują sobie do mózgu jako dogmat ma jakikolwiek sens. przy czym aby zniechęcic ludzi ciekawych świata do studiów główną przynętą dla kandydatów jest możliwosć wywyższania sie i odgórne zapewnienia że stanowią kaste myslących w przeciwieństwie do kasty roboli to im wystarcza żeby nie zadawali pytań.

Gość gość
czy co zdałem?

Gość gość
eekty są takie że kiedy chcesz z nimi oprozmawiać o matemayce to sa przekonani że chcesz z nimi porozmawiać o tym czy cos zdałeś czy czegoś nie zdałeś. jak wiadomo jest to najważniejszy dział matematyki od którego zależą dkładnie wszyskie wyniki każdego działania od dodawania po rózniczkowanie

Gość gość
Belkot człowieka który próbuje być kimś więcej niż jest. Wyjdź lepiej z domu na powietrze.