Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy ! chcę rady

Polecane posty

Gość gość

Witam:) treść głównie do Pań :) Dziś mija 11 dzień od dnia kiedy powinna być @... Nie ma jej nadal. Dużo czytałam na temat tego co mogło się stać i spowodować jej brak. Ale niestety nic do mnie nie pasuje. W ostatnim czasie nie chorowałam,nie brałam antybiotyków ani nie mam stresów. robiłam wczoraj jeden test- wynik negatywny. Z partnerem się nie zabezpieczamy, ponieważ chcemy dziecka. stosunek mamy regularnie (praktycznie codziennie. więc również był w dni płodne) ale jeśli test nic nie wykazał to nie wiemy co się dzieje. zawsze @ miałam na czas! Może powinnam zgłosić się do gin bądź zrobić jeszcze jeden test?

Gość gość
11 dnia po terminie @ test już powinien wykazać ciąże jeśli by była. Zrób jeszcze jeden z porannego moczu jeśli wyjdzie negatywny to zgłoś się do lekarza.

Gość gość
Nie licz na to że jesteś w ciazy raczej coś z hormonami albo działa podświadomość. Nawet gdyby owulacja się przesunela to test byłby już pozytywny

Gość gość
Stosunek codzień to zły pomysł przy staraniach o dziecko. Najlepiej co dwa trzy dni wtedy plemniki mają szansę na regenerację.

Gość gość
Zrób ponownie test Jeśli znów wyjdzie negatywnie to idź koniecznie do ginekologa ponieważ z "tymi" sprawami nie ma żartów.

Gość gość
Dokładnie! Zrób jeszcze jeden test. Bo jeśli to nie ciąża i nie masz żadnych objawów i nie chorowałaś,nie brałaś leków,nie jesteś narażona na stres to może wyjść na to,że masz jakieś problemy o których możesz nawet nie wiedziec. Wtedy koniecznie do lekarza. Pozdrawiam i dużo zdrówka :p

Idź do ginekologa. Ja też kiedyś miałam podobną sytuacje. Pani ginekolog zrobiła mi usg i powiedziała, że jeszcze nie było jajeczkowania i określiła kiedy pojawi się miesiączka.

Gość gość
Do ginekologa! Zrobi Ci badania i będziecie wiedzieć co się dzieje :)

Gość Jolka_z_Opolka
Tak jak panie mówią Lekarz rozwieje wszystkie twoje watpliwosci i bedziesz wiedziala na czym stoisz. Zdrowia

Gość gość
Przepraszam że tutaj pisze ale mam pytanie i nie wiem gdzie je zadać, nigdzie nie mam odpowedzi. Przedwczoraj z chłopakiem ocieralismy się narządach płciowych nie było wytrysku ale był preeakulat umylam się od razu ale bardzo się boję że mogę być w ciąży, obawiam się tabletki po a raczej komplikacji jakie mogą wystąpić po nich.jestem 5 dni przed planowanym okresem. Wiem że zrobiłam głupio ale proszę doradzcie mi co mam teraz zrobić? Myślicie że jest prawdopodobieństwo ciąży?

Gość gość
Preejakulat zawiera zdolne do zapłodnienia plemniki, jego kontakt z drogami rodmyki kobiety może być przyczyna ciąży. Więc poczekaj do dnia planowanej @. Jeśli jej nie bd to zrób test ! Proste ;) Chociaż jeśli to było "ocieranie" to małe szanse na ciąże :)