Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wzrusza mnie świąteczna reklama allegro.

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem co was tak wzrusza. Dla mnie dziwne jest to, ze dziadek widzi pierwszy raz wnuczkę gdy ta ma na oko 2,5-3 lata.

Gość gość
22:36 Zryczalam się jak dziecko

Gość gość
12:17 Różne są w życiu sytuacje kobieto. Czego sie czepiasz :o Gdyby matka tej dziewczynki była polka to na pewno dziadek miałby natychmiast wytkniety jakiś błąd. Bo takie sa właśnie Polki. Wredne, zawistne, wszystko muszą skrytykować. Na przekór, na złość, żeby po prostu sobie pomarudzic i kogoś wkurzyc.

Gość gość
12:26 a jakie to sytuacje, które uniemożliwiają synowi zapakowanie rodziny do auta lub samolotu i odwiedzic ojca lub kupic mu bilet do siebie? Słucham, chętnie się dowiem

Gość gość
To, że wnuczka nie zna ojczystego języka jednego ze swoich rodziców to jedno. Mnie bardziej dotknęła samotność tego dziadka, to że musi mówić do kaczki. No i druga spawa - że musiał przyjechać taksówką, nikt go nie odebrał z lotniska. No, ale jak ktoś wcześniej mądrze zauważył, nie ma sie co denerwować na rzeczywistość.

Gość gość
A myślałam, ze tylko ja mam odchył i wzrusza mnie ta reklama jak i ta z bucikami dla nienarodzonego braciszka:/ ale to pewnie dlatego, że kilka m-cy temu urodziłam córeczkę i wszystko mnie teraz wzrusza do łez:/ natomiast ludzie uwielbiają się czepiać i odnośnie reklamy Allegro widziałam komentarz ze tandeta i że dziadek przyjechał taxą i nikt po niego nie wyjechał na lotnisko, że to wiocha itd. Ludzie to wszystko potrafią popsuć:/

Gość gość
12:52 to nie ludzie, to producenci reklamy zepsuli ją kilkoma szczegółami. Kilka niedopatrzeń i reklama jest dla mnie raczej smutna niż wzruszająca