Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałem piękną kobietkę, ideał

Polecane posty

Gość gość

36 lat, rozwódka. Szczupła, zgrabniutka i o wielkich pięknych oczach. Miła, inteligentna, wrażliwa... zabujałem się. Wiem też, że i ja nie jestem jej obojętny. Niestety, 8 tygodni wspólnego przebywania minęło i każde z nas poszło w swoją stronę. Nie obeszło się bez wzruszeń i łez. Został mi po niej numer telefonu i jedna zdjęcie. Boję się zapytać ją o adres, żeby jej nie spłoszyć... Ale chodzi mi po głowie aby kiedyś przyjechać do niej z bukietem kwiatów:)

Gość gość
Kurczę, taka fajna kobietka... Dlaczego ja jej nie spotkałem wcześniej... Tylko ożeniłem się z tą pustą kretynką...

Gość gość
A może sam jesteś pustym kretynem, a żona ma za męża niewiernego oszusta?

Gość gość
Mysle ze to ty jestes pustym kretynek. Po kilku latach to i ta kochanka bylaby dla ciebie pusta kretynka. Taki juz z ciebie podly chuj

Gość gość
Mila inteligentna wrazliwa a rozwodka hahaha. Dobre kobiety nie rozwodza sie idioto, tylko walczą o rodzine gnido

Gość gość
Brednie. Dobre kobiety mające złych mężów się rozwodzą i nie walczą o to, o co walczyć nie warto.

Gość gość
Mi nie przeszkadza to, że ona jest rozwódką bo sam też miałem to nieprzyjemne doświadczenie. Ale fakt, że jak sam nie przeżyłem tego osobiście to wcześniej miałem uprzedzenie do osób po rozwodach. Główną przyczyną rozwodów są śluby.

Gość gość
Madra dobra kobieta wybiera dobrego mezczyzne i nie musi sie rozwodzić , glupia wybiera debila i sie musi rozwiesc, to bab wina bo zle wybierają bo sa glupie i puste

Gość gość
To ty autorze juz masz droga zone? Mam pytanie : po co sie hajtales? No powiedz

Gość gość
Główna przyczyna rozwodów sa debile :) a nie śluby :) Puknij sie w ten durny leb. Znudziło ci sie ****** zone to sie zafascunowales innym ****adlem

Gość gość
Zwykly *****cz ktory ma nadpobudliwego k****a. Napisz tu za rok . Zapewniam cue i wspomnisz moje slowa ;) te babsko pojdzie w odstawke :) Teraz dba o siebie bo szuka faceta a pozniej sie zapusci i nastepny maz ja rzuci . Pa

Gość gość
Niestety nie potrafię odpowiedzieć na pytanie po co się hajtałem. Nie kochałem tej osoby, nawet niezbyt ją lubiłem. Chyba uległem presji otoczenia bo mieliśmy dziecko i trzeba było się ożenić a potem pomału wszystko się ułoży. Nie ułożyło się gdyż żona wyszła nie za mnie a za moje pieniądze... Natomiast ta kobieta jest całkowitym przeciwieństwem mojej byłej żony: świetnie potrafi rozmawiać, ma ciekawe zainteresowania, z wyglądu też wystrzałowa... Jest tylko jeden feler, który mamy oboje ale inaczej nigdy byśmy się nie spotkali... Otóż ona jest alkoholiczką a ja narkomanem a poznaliśmy się na terapii odwykowej:(

Gość gość
Kobiety uwielbiają kwiaty. Tak więc róże w łapy i biegnij do niej:)

Gość gość
Zastanawiam się jak ona się zachowa gdy zaproponuję jej lizanie 0dbytu. Wiem, że to może nie jest najlepszy pomysł na pierwszą randkę, ale z drugiej strony lepiej by miała to już za sobą.

Gość gość
He ktoś tu z zazdrości się podszywa z od\bytowymi tekstami.

Gość gość
Na randkę wezmę oczywiście paczkę durexów ale w każdej prezerwatywie będzie mała dziurka. Fajnie by było zrobić jej brzuch:)

Gość gość
Lepiej by miala to juz za soba hahaha

a czy Twoja była żona autorze przed ślubem też nie byla idealna??? Jeśli się zakochałeś i się pobraliscie, to chyba była też piekna i wspaniała, dopiero potem przestała być... zastanów się, czy ta też taka nie się nie stanie...

Gość gość
Ani przed ślubem ani po moja żona nie była dla mnie piękna i wspaniała. Byłem z nią tylko dlatego aby nie być samemu w życiu. Żałuję tego ślubu i że mam z nią dziecko. Ona nie była dla mnie partnerką w życiu. Zresztą ja jej nie oszukiwałem i ona wiedziała od dawna, że jej nie kocham. Z tą drugą osobą sprawa jest zupełnie inna.

Gość gość
To z narkomanem to podszyw?

Gość gość
Nie jestem narkomanem ale miałem obowiązek odbyć taką terapię bo zabrali mi lejce za jazdę po wypaleniu skręta i żeby je odzyskać to muszę mieć zaświadczenie o odbyciu takiej terapii.

Gość gość
A ile masz lat?Jesteś w jej wieku?

Gość gość
Jestem od niej 2 lata młodszy czyli pomijalnie mało.

Gość gość
Nie piertol gnoju, będziesz teraz brał i rzucał baby jak rękawiczki... mam nadzieję, że kopnie cię w dopsko. Spiertoliles życie swojej żonie i chcesz spiertolic kolejnej kobiecie

Gość gość
Zobaczymy, najpierw muszę ją przetestować w łóżku. Bo jeszcze się okaże, że ma szparkę w poprzek:P

Gość gość
skoro rozwodka to nie ideał

Gość gość
Mi to nie przeszkadza. Swoje w życiu przeszła a cierpienie uszlachetnia.

Gość gość
Tak ale przez nią też ktoś cierpiał

Gość gość
Ozenil sie z byle kim hahahaha widac jaki masz wybor , I sa tego powody