Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzasadnione obawy

Polecane posty

Gość gość

Małe igraszki z chłopkiem, on dotykał moich piersiach, leżeliśmy koło siebie, ja dotykałam jego członka(był podniecony) . Byliśmy całościowo w ubraniach (spodnie, bielizna). Jego członka dotykałam przez ubranie, on może też gdzieś przejechał ręką po moich miejscach, ale też przez ubranie. Bez wytrysku, kontaktu narządów. Jest jakieś ryzyko ciąży? Aha, wiem, że nawet na takie zbliżenia jestem jeszcze niegotowa, skoro wywołują u mnie tak irracjonalne lęki oraz obawy, jakieś wyobrażenia. Proszę o odpowiedź i wyrozumiałość. Liczę na Was. Tak wiem, pewnie rzygacie tymi tematami. Przepraszam ;) Proszę o odpowiedź, od tego to forum, żeby pomagać? :)

Gość gość
Autorko skąd w tobie tyle jadu? :(

Gość gość
na 100% ciąża bliźniacza ale ojcem dzieci nie jest twój chłopak ale zielony ufoludek tak tak twoje dzieci będą też zielone ale nie dostaniesz na nie alimentów bo są innej rasy

Gość gość
Przepraszam z całego serca za ten spam. Po prostu czuje się w tym sama, że za wcześnie to się stało, niepotrzebnie dopuściłam do tej sytuacji i dziwne rzeczy przychodzą i do głowy, dlatego się pytam, chcę uzyskac te informacji, to zapewnienie, sama nie wiem co, cały czas szukam czegoś w internecie i wariuje. Myślałam, ze mam jakieś pojęcie, ale w takie sytuacji straciłam zdrowy rozsądek. Autorka.