Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można tak chodzić z przyjaciółką bez podtekstów?

Polecane posty

Gość gość

W objęciach albo za rękę. Czy przeciwnie i to zawsze znaczy, że on coś do niej czuje?

Gość gość
Zdecydowanie coś czuje.

22: 27 bo jesteś gejem. heteroseksualnym osobom trudno w mieszanych przyjaźniach zachować twarde granice, czasem niestety zjedzie się na głupie tematy czy podteksty zwłaszcza jak jesteśmy w czyimś typie albo mamy jakiś słabszy dzień.

Gość gość
Moj eks przyjaciel gej tak chodzil ze mna za reke. Potem sie okazalo,ze on to robil zeby ludzie mysleli,ze on heterykiem jest. Pokazowke odwalal przed wszystkimi nawet sam siebie oklamywal,ze jest normalnym heterykiem. Nasza przyjazn przez te klamstwa sie skonczyla. Wiem,ze on jest gejem.

Gość gość
No a jeśli facet jest na pewno hetero? Wiem, bo miał dziewczynę kiedyś przez kilka lat. Zresztą przed nią też miał dziewczynę. No a teraz zachowuje się tak wobec mnie.. Czasami normalnie się zachowuje, ale często mnie obejmuje, przytula, ściska, chodzi za rękę.. Czy to na pewno znaczy, że coś czuje? Bo mi się wydaje, że tak może być, tak się właśnie zachowuje jakby coś czuł.. a jednocześnie próbował mnie zeswatać ze swoim kolegą. Dlaczego?