Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy chłopak mówi, że bardzo lubi...

Polecane posty

Gość gość

Gdy chłopak mówi swoim kolegom, że bardzo mnie lubi tzn., że bardzo lubi jako koleżankę czy coś więcej?

Gość fac_gość
Gdyby było coś więcej, nie zwierzałby się kolegom. W środowisku męskim sprawy intymne (w tym uczucie do kobiety) są zwykle tematem tabu

Gość gość
A mi się wydaje, że dojrzały emocjonalnie chłopak nie będzie się wstydził swoich uczuć, nie jest tak? To jego bardzo dobry kolega był i powiedział to przy mnie.. nie wiem czy to coś zmienia.. Czytałam, że jak dziewczyna mówi chłopakowi, że lubi to znaczy, że to znaczy więcej niż że lubi.. A jak jest z facetami? Bo jedni mówią, że facet to co mówi to myśli, inni że nie ma co słuchać słów, bo liczą się tylko gesty...

Gość gość
Nie liczą się żadne gesty tylko kobieca intuicja. Jeżeli jej w sobie nie rozwinęłaś to masz duży problem. Wykiwa cię każdy nieszczery chłopak. Stosunki on-ona to nie matematyka i żaden wzór nie podoła

Gość gość
Intuicja intuicją... intuicja mi podpowiada, że mu na mnie zależy i że coś do mnie czuje, ale intuicja to nie są niepodważalne fakty. Wydaje mi się, że coś do mnie czuje i jednocześnie, że z jakiegoś nieznanego mi powodu nie chce się ze mną wiązać. Mówi mi często komplementy dotyczące charakteru, typu, że mnie lubi, że jestem fajna, że zawsze może na mnie liczyć.. czy to coś znaczy?