Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie na sniadanie dzieciom ? Takim 3 i 4latkom ?

Polecane posty

Gość gość

Piszcie moze mnie zainspirujecie.

Gość gość
Nic inspirującego. Kanapki z szynką, serem żółtym, do tego warzywo np.ogórek zielony, kiszony, pomidor, papryka, kanapki serem białym, z dżemem domowym lub miodem i do tego Bieluch, tradycyjne zupy mleczne, które uwielbiamy: manna, owsianka, zacierka, chleb z masłem i jogurt Bakoma BIO, bardzo rzadko paròwki, ale wyłącznie Piratki z Lidla.

Gość gość
Dodam, że nie znosi jajek, pod żadną postacią, dlatego nie ma omletòw czy jajecznicy.

Gość gość
korzystam z tych przepisow tutaj 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
Już padła fajna wypowiedź wyżej, u nas podobnie (bez manny i raczej bez zacierek) ale jajka też je a poza tym owsiankę na wodzie z orzechami, miodem, bananem czasami cynamonem i odrobiną masła lub oleju kokosowego. Najczęściej jednak pół bułki z masłem i miodem, to lubi przed przedszkolem zjeść.

Gość gość
jaglanka z owocami, płatki orkiszowe z owocami, zwykłe zbożowe na mleku, kanapki pod różną postacią, pasty jajeczne, jajka na twardo, na miękko, jajecznica, kasza manna, parówki też, ale bez szału.

Gość gość
08:08 szmata

Gość gość
Moja córka 3 letnia je zawsze jogurt czy serek , potem dopiero po jakimś czasie chce kisiel czy kanapkę. Sama wybiera co chce zjeść nigdy nie ma tak ze ja cos dam bez uzgodnienia z nią. Zawsze to ona decyduje, i przy najmniej zawsze zjada to vo sobie wybierze. Ale zawsze kiedy kładzie się spać musi mieć pokrojonego zielonego ogórka w plastry, czy jabłko. Czy to tak zdrowo?

Gość gość
Chleb z maslem i kakao, owsianka, jajeczninca

Gość gość
U nas jest tost i kakao. Nic innego rano nie chce.