Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czerwone pręgi na udzie niemowlaka

Polecane posty

Gość gość
sluchajcie, jak to zglosic na policje? jestem juz teraz zdeterminowana.

Gość gość
20:59 -> Ja naprawdę rozumiem, bo sama oglądając wiadomości i widząc to okropieństwo co się dzieje w Polsce i nie tylko, mam ciary i łzy w oczach. Ale nie pozwolę sobie aby jakieś wredne baby wpajały mi TAKIE RZECZY, kiedy robię wszystko aby mój Bąbel miał jak najlepiej.. jest to przykre, bardzo.

Gość gość
20:56 -> wyzwiska, patologia? Rozumiem, że będąc na moim miejscu czytałabyś i klaskała z uśmiechem, że inne kobiety wpajają Ci takie brednie? No to brawo Ty, ja sobie nie pozwolę na takie rzeczy. Proszę bardzo, czekam na policję z kawą i pierniczkami, będzie wesoło :)

Gość gość
No więc jaka jest przyczyna tych pręg?

Gość gość
21:04 -> tak, wyobraź sobie kochana, że najpierw wrzuciłam zdjęcie, a po chwili namysłu ubralam się i poszłam do pediatry, myślenie nie boli. Nie napiszę skąd to - zle, napiszę - będzie ze kłamie. Szukajcie sensacji gdzie indziej, albo nie zarzucajcie komuś czegoś, co sama praktykujecie - mile takie oskarżanie, prawda?

Gość gość
Jak napiszesz skąd to raczej wszyscy z ciebie zejdą.

Gość gość
21:11 -> Od noszenia dziecka w chuście. Była za mocno dociągnięta, a spacer długi. Już się nie wysilajcie z komentarzami, bo wystarczająco dużo przykrości zrobilyście.. i pytaj tu innych mam, proś o radę.. a w zamian tyle jadu.

Gość gość
wklejam link i albo wyskakuje mi kafeteria albo reklamy

Gość gość
Taaaa, od noszenia w chuscie. Trzy pregi od palców i paznokci :D Pograzasz sie.

Gość gość
Dobra, poddaje się. Już nie mam ochoty na wysluchiwanie tego skwierczenia. Niech Wam będzie, myślcie co chcecie, ale ja nie mam ochoty psuć sobie wieczoru takimi wariatkami. Zastanówcie się nad swoim zachowaniem, po prostu. Postawcie się w sytuacji młodej, zmartwionej mamy, która naczytala się o jakichś zmianach skórnych, naczyniakach, nie mając pojęcia o takich rzeczach, bo to pierwszy Maluch. Wolałabym zapytać "dojrzałe" kobiety, mamy. Ale najwyrazniej tu takich nie ma. Dobranoc.

Gość gość
Autorko lecz się

Gość gość
Ten "Maluch" z wielkiej litery też wam się z czymś kojarzy?

Gość gość
to nie jest zadna dłon, takie ciekie palce????? odcisnięte palce robią się cienkie jak już slad zanika a tu wyrażnie jest mocny, to zapewne od ubranka, albo siedział na zabawce, durne kwoki

Gość gość
A mnie to wyglada jednak na chuste

Gość gość
to pewnie od krzesełka o którym mowiła autorka, na dłoń mi to nie wygląda, 'palce' cieńsze niż u kościotrupa, żłosne jesteście, autorko nie przejmuj się, tu czegokolwiek byś nie napisała zostaniesz obrażona i zjechana

Gość gość
Jak wy weszlyscie w to zdjecie?

Gość gość
22:58 Ja musiałam przepisać.

Gość gość
"już wiem skąd ten ślad, ale nie będę się tłumaczyć takim jędzom" no nie bądź taka naburmuszona, bo uznamy, że to nędzne prowo pisz od czego to, byśmy mogły rozszerzyć arsenał wiedzy !

Gość gość
Ha ha ha ha Ale o co chodzi bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
Pasuje na chuste jak ulal a Ty autorko nie dziw die roznym domyslom bo duzo dzieci jest katowanych i to dobrze jesli jest sie wyczulonym. Skoro nikomu dziecka nie zostawiasz to spoko.

Gość wrapyouinlove
To od chusty na sto procent, mój Max tak mial jak nosilam go za długo:) morze twoja chusta jest już za cienką, a dzieć za ciężki i się wbija??? ja kupiłam grubszą i jest już dobrze:)))