Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czy robotnica z fabryki

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

to dobry wyb贸r na dziewczyn臋 czy mo偶e by膰 ograniczona ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ograniczony to ty jeste艣 i to umys艂owo..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moze byc ograniczona,szukaj w stadzie kuz one niemaj膮 ogranicze艅 popupczysz mleka podoisz i bedzie git:-D :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlaczego? ja pracuj臋 w administracji i podoba mi si臋 ta robotnica ale boj臋 si臋 zderzenia kulturowego,po prostu nie by艂o by o czym rozmawia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I twoje obawy s膮 jak najbardziej s艂uszne. Sam r贸wnie偶 mam wy偶sze i do艣膰 dobry etat, ale by艂em naiwny i zwi膮za艂em si臋 z kasjerk膮 z biedronki (okaza艂o si臋, 偶e zwolnili j膮 po - uwaga - 2 miesi膮cach bo posz艂a na udawane L4). 呕adnego wsp贸lnego tematu do rozmowy, ani film ani ksi膮偶ka no absolutnie nic jej nie interesowa艂o, tylko si臋 naje艣膰 fast food贸w, rogalik贸w i batonik贸w, reszt臋 czasu wytopi膰 gapi膮c si臋 w kamerki na erotycznym czacie, seks nudny do b贸lu. Beznadziejnie jest w takim zwi膮zku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e nie tak do ko艅ca,ja mia艂em dziewczyn臋 z wy偶szym wykszta艂ceniem,a mia艂a podobne zainteresowania jak pani z biedronki :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sam r贸wnie偶 mam wy偶sze i do艣膰 dobry etat, ale by艂em naiwny i zwi膮za艂em si臋 z kasjerk膮 z biedronki (okaza艂o si臋, 偶e zwolnili j膮 po - uwaga - 2 miesi膮cach bo posz艂a na udawane L4). 呕adnego wsp贸lnego tematu do rozmowy, dlatego polecam chwile rozmowy przed ru..niem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musia艂by by膰 bogiem w 艂贸zku - po艂yka膰, ssa膰 po same kule ... Proste dziewczyny mog膮 nadrobi膰 pewne rzeczy w 艂贸偶ku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nawet jak nadrabia w 艂贸偶ku to na d艂ugo nie wystarczy,ludzie si臋 zle dobieraj膮 bo za szybko si臋 偶eni膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie ta moja z biedronki nadrabia艂a robi膮c rzeczy w 艂贸偶ku bardzo szalone i perwersyjne... i przez to jeszcze bardziej mnie do siebie zniech臋ci艂a:( Zw艂aszcza, 偶e nie by艂a dziewic膮 i na kim艣 musia艂a si臋 tych rzeczy nauczy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musia艂by by膰 bogiem w 艂贸zku - po艂yka膰, ssa膰 po same kule oj dziecko...tak ma艂o ci trzeba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pyta艂e艣 j膮 ilu mia艂a przed tob膮 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂a jednego, potwierdzone bo by艂a z nim d艂u偶szy czas. Tylko wkurza艂o mnie to jej podej艣cie bo to wygl膮da艂o jakby tym wyuzdaniem w 艂贸偶ku chcia艂a mi wynagrodzi膰 to, 偶e nie mamy o czym pogada膰... a mi w 艂贸偶ku zale偶a艂o na kompletnie czym innym:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O czym z tak膮 rozmawia膰 ? o dobrym sraniu po robocie ? Przyjdzie po robocie do chaty brudna i zm臋czona i o bzykaniu zapomnij. Robol niech si臋 zadaje z robolem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
One wszystkie mia艂y po jednym :-D chyba nie chcia艂by艣 o reszcie wiedzie膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O czym z tak膮 rozmawia膰 ? o dobrym sraniu po robocie ? Przyjdzie po robocie do chaty brudna i zm臋czona i o bzykaniu zapomnij. Robol niech si臋 zadaje z robolem. no c贸偶...nie ka偶dy inteligent si臋 myje, znam jednego profesora uniwersytetu co troch臋 po艣miarduje, bo woli studiowa膰 dzie艂a historyczne ni偶 si臋 ogarn膮膰. Bywaj膮 tak偶e robotnicy, kt贸rzy si臋 myj膮...wiem...szokuj膮ce. a poza tym opowiedz mi ty tam autorze zacytowanego wpisu co tez takiego intelektualnego na codzie艅 robisz....jakie to g艂臋bokie tematy ciebie zajmuj膮, Petrark臋 cytujesz z pami臋ci, analiz臋 por贸wnawcz膮 dzie艂 impresjonist贸w piszesz po nocach, grasz na fletni pana.... Bo 偶e srasz jak ka偶dy to wszyscy wiemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ju偶 nie ma znaczenia, bo go艣ciu 艂achmani艂 j膮 chyba z 6 lat, lata艂 te偶 na boku i ona o tym wiedzia艂a ale nadal przychodzi艂a do niego na seks, oczywi艣cie o wszystkim si臋 dowiedzia艂em to ju偶 by艂o "po" i nabra艂em do niej cholernego obrzydzenia. Radz臋 dobrze obserwowa膰 rodzin臋 takiej delikwentki, je艣li ojciec jest robolem a matka kur膮 domow膮 to jest wysoce prawdopodobne, 偶e dziewczyna nie ma 偶adnych wzorc贸w moralnych i ju偶 z domu wychodzi zepsuta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li ojciec jest robolem a matka kur膮 domow膮 to jest wysoce prawdopodobne, 偶e dziewczyna nie ma 偶adnych wzorc贸w moralnych i ju偶 z domu wychodzi zepsuta. c贸z za zabawna teza. A jak tw贸j ojciec jest brunetem a matka nosi rajtuzy to znaczy, ze jeste艣 debilem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i objawi艂 nam si臋 polski wielk膮 g臋b膮 yntyligent :-D oczywi艣cie wg. ka偶dego polskiego burasa,maj膮cego sie za takowego yntylygenta wyznacznikiem osoby na tzw. poziomie jest cytowanie petrarki z pami臋ci czy por贸wnywanie dzie艂 impresjonist贸w albo przed stosunkiem p艂ciowym rozkminianie teorii wzgl臋dno艣ci:-D 偶a艂osny艣 polski yntylygencie 偶a艂osny艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15.29 no to synku masz nauczk臋 na ca艂e 偶ycie, 偶eby czasem u偶ywa膰 tej niby inteligencji, co to my艣lisz, 偶e j膮 masz. No ale jak my艣la艂e艣 ujem i przed rzni臋ciem nie porozmawia艂e艣 nawet z panna to chyba nie do niej pretensje. Przecie偶 ona g艂upia a ty inteligent, to ty powiniene艣 po p贸艂godzinnej rozmowie wiedzie膰, 偶e panna nie dla ciebie. A jak da艂e艣 si臋 jajkom zagotowa膰 w spodniach i przez to nie mysla艂e艣 to ju偶 twoje frajerstwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wyznacznikiem osoby na tzw. poziomie jest cytowanie petrarki z pami臋ci czy por贸wnywanie dzie艂 impresjonist贸w albo przed stosunkiem p艂ciowym rozkminianie teorii wzgl臋dno艣cismiech.gif 偶a艂osny艣 polski yntylygencie 偶a艂osny艣 nie uwa偶am tego za wyznacznik jeno ciebie pytam czym si臋 ten tw贸j poziom u ciebie objawia....bo przecie偶 nie umiej臋tno艣ci膮 czytania ze zrozumieniem, co ju偶 wida膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak teraz o tym my艣l臋 to wiedzia艂em ju偶 po drugim spotkaniu, 偶e ta osoba nie jest dla mnie. Jednak niesiony naiwno艣ci膮 dawa艂em jej "kolejne szansy". I tak a偶 do o艂tarza i spektakularnego rozwodu:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niestety nie rozumiem co napisa艂e艣/a艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i tak膮 w艂a艣nie si艂膮 rozp臋du wi臋kszo艣膰 tego typu ma艂偶e艅stw si臋 zaczyna i ko艅czy w spos贸b mniej lub bardziej spektakularny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak teraz o tym my艣l臋 to wiedzia艂em ju偶 po drugim spotkaniu, 偶e ta osoba nie jest dla mnie. Jednak niesiony naiwno艣ci膮 dawa艂em jej "kolejne szansy". I tak a偶 do o艂tarza i spektakularnego rozwodujezyk.gif no to kt贸re z was jest debilem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e oboje,nie s膮dz臋 偶eby cytowali petrark臋 czy por贸wnywali dzie艂a impresjonist贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najpewniej oboje byli艣my par膮 debili.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najpewniej oboje byli艣my par膮 debili. ty wi臋kszy, jako ten inteligentny ponosisz wi臋ksz膮 win臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Daj ju偶 spok贸j z tymi wyznacznikami inteligencji. Zawodowo projektuj臋 systemy wentylacji i klimatyzacji ale Petrark臋 kojarz臋 z czas贸w licealnych. I uwa偶am, 偶e bardzo fajnie jak dziewczyna ma jakie艣 wykszta艂cenie, dost臋p do edukacji jest dla obu p艂ci, nawet do szk贸艂 wojskowych czy innych mundurowych kobiety s膮 przyjmowane bez problemu. Acha, oczywi艣cie, problemem jest ambicja a raczej jej brak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ka偶dy musi j膮 mie膰,jesli kto艣 si臋 widzi jako kasjerka w biedronce to dlaczego nie? kwesti膮 jest taki dob贸r partnera aby mo偶na by艂o si臋 spe艂nia膰 razem na r贸偶nych p艂aszczyznach,takie w艂a艣nie przemieszanie r贸znic kulturowych do niczego nie prowadzi.

Udost臋pnij ten post