Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będziemy mieli arabską dzielnicę w Warszawie cieszycie się?

Polecane posty

Gość gość

Wiceprezydent i premier Zjednoczonych Emiratów Arabskich, Muhammad ibn Raszid al-Maktum, chce włożyć ponad miliard złotych w budowę wielkiej arabskiej dzielnicy. ZEA chce zrealizować największą inwestycję na świecie w naszym kraju. Już teraz tysiące arabskich i czeczeńskich terrorystów mieszka w naszym kraju, chcąc budować Państwo Islamskie w naszym kraju, ten krok na pewno przybliży gwałty, mordy i inne atrakcje arabskiej kultury, w imię promowanego w Polsce multi kulti. https://www.youtube.com/watch?v=5h67_p9WHok

Gość gość
Już nie mieszkam w W-wie. Na szczęście. A Warszawiacy zasłużyli na taką dzielnicę, wybierając takie władze stolicy. Więcej Arabów i więcej "zwrotów" kamienic.

Gość gość
gdZie niby? na białołęce?

Gość gość
obok dw. zach. czyli na Reducie Ordona, obok meczetu?

Gość gość
O masakra, mam nadzieję, ze to nie przejdzie i tak jest ich juz tam za duzo :O

Gość gość
Juz niedlugo arabowie beda podrywac i ****** Polki, a Polacy beda sie przygladac i przecierac oczy ze zdumienia, bo nie potrafia podrywac. No i badzmy szczerzy Polki nie chca Polakow. :)

Gość gość
Ja bym chcial miec dziewczyne, ale badzmy szczerzy... jestem niesmialy i boje sie umawiac z dziewczynami... gdybym jakims cudem odwazyl sie i podszedl, zagadal i umowil sie z dziewczyna, to zaraz ze strachu przed randka mialbym takie oto objawy somatyczne: szybsze bicie serca, brak apetytut, nudnosci, stres niesamowity odbijajacy sie na calym ciele i to uczucie jak bym zaraz mial stracic przytomnosc, albo sie porzygac... ja nigdy z tych powodow nie bede mial dziewczyny. Kobiety zaraz wyczuly by moj brak pewnosci siebie i tyle... i to tez by sprawilo, ze bylbym odpychajacy.

Gość gość
ja sie ciesze

Gość gość
18:40 i właśnie dlatego we Włoszech były takie obyczaje, że ojcowie posyłali dorastających synów do prostytutek, by nabrali męskości. Musisz zacząć oswajać się z dziewczynami, one same z siebie robią wulgarne, prostackie, materialistyczne k********y, a Ty się boisz, że w ich oczach źle wypadniesz? :/

Gość gość
Jak na razie Polska i Wegry to jedyne panswta w Europie, ktore nie pzryjeły ANI JEDNEGO uchodzcy. Chrzescijanska miłosc blizniego. Poczytajcie dzis, jak wlasnie mordowane są dzieci w Aleppo.