Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RobertoPiggo

Jestem 35 letnim mężczyzną i trzy dni temu uprawiałem sex z 17 nastolatką

Polecane posty

Gość RobertoPiggo

Oto moje spostrzeżenia 1) Była bardzo aktywna często przejawiała inicjatywę co mnie zaskoczyło 2) Była bardzo inteligentna i dojrzała jak na swój wiek bardzo dobrze się nią rozmawiało. 3) Po wszystkim chciała się przytulać starsze partnerki tak nie miały. Reasumując było bosko, to bardzo miłe czuć się atrakcyjny dla tak młodej dziewczyny i potrafić ja podniecić a także zaspokoić. Poza tym nie ma nic piękniejszego niż nagie ciało jędrnej nastolatki.

Gość gość
rozmawiałeś z nią podczas seksu Roberto?

Gość gość
oj fantasto, fantasto jesteś coraz bardziej żenujący "managerze" szlabanu od siedmiu boleści :o

Gość RobertoPiggo
gość dziś Oczywiście rozmawiałem przed i po chciałem zwrócić na to uwagę bo jej elokwencja i wiedza mnie zaskoczyły, jest bardzo inteligentna jak na swój wiek.

Gość gość
Ja też miałem przygodę z 21 latka, tylko że mimo wszystko jestem o 5 lat starszy ale to juz jakby nie moje pokolenie. Spostrzeżenia? 1) wbrew opiniom całego kafe nie była jak kłoda, sama zainicjowała pieszczenie mnie oralnie 2) chociaż nie było bardzo delikatnie to jednak ewidentnie odpowiadał Jej styl taki...ksiezniczkowy (mowa o komunikacji). Mówiłem Jej jaka jest śliczna, jakie ma piękne duże piersi, nazwałem "Aniołkiem", mówiłem że uwielbiam się Nią tak opiekować 3) wiadomo, piękne młode ciało, jędrne i pięknie pachnące 4) bez akcji w stylu "dobra, to spadaj", po wszystkim obejrzeliśmy film, zartowalismy i poszliśmy spać A może trafiłem faktycznie na Anioła..

Gość RobertoPiggo
Bo młoda dziewczyna wbrew obiegowym opiniom bardziej rozumie mężczyznę, nie ma roszczeniowej postawy jak te po trzydziestce.

Gość gość
I nie jest zgorzkniala życiem (dojrzała kobieta która uprawia seks z kimś innym niż mężem jest prawdopodobnie po jakich ciężkich przejściach)

Gość gość
Oj Roberto Roberto, szkoda żeś ty nie jesteś zbyt inteligentny.

Gość gość
Ale on ma rację, co prawda takie dziewczyny nie wiedzą czego chcą ( w związku) i patrzą głównie na wygląd ale jednak są dużo lepsze niż się je przestawia

Gość gośćdd
Zgadzam się w wami chłopaki ja mam 33 lata i często marze o takiej młodej dziewczynie.

Gość gość
Tylko jej nie zepsuj, nie zlam serca.

Gość gość
ja mam prawie 34 i też bym chciał taka młodą 19-21 lat, sa piękne ❤️

Gość gość
Widziałem ostatnio taką czarnowlosa, 165 cm na oko , czerwona pomadka na ustach, taka "puca" na buzi tzn takie fajne policzki, duże piersi i jednocześnie nie gruba i jakieś air maxy na nogach, ubrana jak taka gimbusiara ale ja takie bardzo lubię. Super

Gość gość
jak cie wykorzystała?

Gość gość
Nie wykorzystała, chociaż zaproponowałem spotkanie ale nie żeby Ją przeleciec tylko się umówić. No cóż...

Gość gość
19-20 ? takie to wyrachowane wiedzmy, jak mlode to 10-15

Gość gość
Strasznie śmieszne...mówimy o normalnych dojrzałych fizycznie dziewczynach

Gość gość
jestem wlasnie w podobnej sytuacji tylko tak jakby z drugiej strony. to ja jestem ta mlodsza dziewczyna i poznalam faceta starszego 20 lat. zastanawia mnie co taki mezczyzna widzi w tego typu relacji, co moze mu zaoferowac dziewczyna i czy mozliwe jest zeby bral to wszystko na powaznie ? wypowiedzcie sie panowie.

Gość gość
boli mnie to , że faceci 30+ skreślają kobiety 30+ bo nie to ciało i po przejściach , tylko problem jest w tym że my kobiety nie mamy na to wpływu , i nie da się czasu zatrzymać w miejscu.

Gość gość
Widzi Twoje ciało, Twoja młodość i radość, Twoja fascynację dorosłościa faceta. Widzi ze robisz rzeczy szalone albo nie ukierunkowane na jakieś "dorosłe" życie, że "chwytasz dzień". Ale nie mam na myśli bycia puszczalska, jeśli taka jesteś i on to zauważy to to wykorzysta perfidnie.

Gość gość
21:10 za to mlodziki slinia się na widok zadbanych i chętnych 30+

Gość gość
Każda 40 latka była kiedyś 20 latka, więc o co pretensje

Gość gość
17-stka aktywna w łóżku? hahahah! po tym najbardziej widać "prowo" :D akurat młódki to tylko nogi rozkładają i czekają w łóżku na księcia z bajki 🖐️

Gość gość
a wyobrazacie sobie normalny zwiazek z duzo mlodsza kobieta ?

Gość gość
nie nie wyobrażam sobie .

Gość gość
Ja tak ale sam mam "tylko" 27 więc 19 latka jeszcze byłaby ok. Myślę że większość kobiet mówiących o mlodkach jak kłody drewna zna to z autopsji

Gość RobertoPiggo
A ja sobie wyobrażam zresztą umówiłem się na piątek z nią.

Gość RobertoPiggo
Wczoraj spędziłem z nią bardzo miło wieczór, kiedy widzę jej ciało mam łzy w oczach.

Gość gość
ja mając 38 lat miałem 21 latkę, spostrzeżenia całkiem podobne, krótko mówiąc warto, ale na koniec dodam, że to ona zerwała, czego potem żałowała, a mógł się ten związek zakończyć małżeństwem...