Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic dziwnego ze mezczyzni sie nie staraja jakos bardzo o

Polecane posty

Gość gość

kobiety. Bylam dzis w centrum handlowym w Warszawie - same piekne mlode dziewczyny. Faceci maja w czym wybierac. Samotne kobiety po 30 moga zapomniec o znalezieniu faceta.

Gość gość
chyba ty możesz zapomnieć o znalezieniu faceta

Gość gość
te młode zrobione dziewczyny to idiotki co wyżej srają niż d**y maja,one i tak dziadom będą chciały się sprzedać,a nie związku ze zwykłymi chłopakami

Gość gość
wiem tez przez to sie doluje,same sliczne zadbane

Gość gość
Bez przesady ze wszystkie takie sprzedajne. Zwykle dziewczyny tylko teraz maja wiecej kasy, ubran, kosmetykow. Moga poderwac kogo chca, a fecci maja w czym wybierac przynajmniej w warszawie.

Gość gość
prawie każda co ma trochę od brzydkiej gębę ładniejszą myśli,że furorę zrobi,a jak okaże się,że nie zrobi,to zdziwaczeje z samotności,ludziom jest za dobrze obecnie

Gość gość
Samotne kobiety po 30 moga zapomniec o znalezieniu faceta. x x x x x x x x x x x x x x x Frustrat, cham i gnojek.

Gość gość
ja nie mówię,że prostytutki wszystkie,po prostu będą miały problem z tym poderwaniem kogo chcą,większość ludzi jest po prostu przeciętna i taka lalunia nie umówi się z byle kim

Gość gość
Ale ja potwierdzam, ze to nie jest jedna na 100 ladna, w tych galeriach handlowych to wszystkie chodza wystrojone. Dzis mroz, mi bylo zimno, a w srdoku widze kazda w mini, kozaczki, plaszcz ledwo za tylek. i to sa mlode laski 25-27. Jak ktoras nie zlapala swojego mena na czas, to potem konkurencja jest juz za wysoka. Na co facet poleci? na znajomosc prawa i jezykow obcych?

Gość gość
skończą one jak magistrzy wyprodukowani nie wiadomo po co,a zresztą niech robią co chcą,

Gość gość
Kobiety po 30-tce go odrzucają za brak klasy, to się rzuca na młodsze.

Gość gość
Kobiety po 30.... to pomarzyc moga. chyba ze o 50latku

Gość gość
Nie ma to jak mlode i odstawione dziewczyny :D

Gość gość
Komuś nie udało się zdobyć trzydziechy i teraz się tu poniża, pokazując swoje kompleksy.

Gość gość
Wlasnie to mi sie nie podoba w Polakach, że wmawiają kobiecie, ze z wiekiem traci swoją wartość :O A to jest chore, wbijacie kobietom takie bzdury do głów żeby czuły się wybrakowane z powodu kilku lat więcej. Zresztą po pierwsze są dojrzałe i piekne kobiety np. taka Urszula Grabowska, czy przed śmiercią np. Anna Przybylska w wieku chyba 36 lat, a po drugie to czy mężczyzna się stara o kobietę nie zależy tylko od jej wyglądu bo o jakas pustą panienkę to się mozna starać ale do czasu kiedy nie pojdzie z facetem do lozka bo średnio jest z taka o czym porozmawiać. Jesli kobieta jest ładna a przy tym inteligentna i madra to wtedy warto , ale też uwazam, ze można być taką nawet w dojrzalym wieku. Ja narazie mam 25 lat, ale nawet jak bedę miała 45, albo 65 to postaram się być piękna mimo zmarszczek, a napewno bede o siebie bardzo dbala

Gość gość
bla bla bla atrakcyjne niezależnie od wieku zawszę będą miały chętnych i one dobrze o tym wiedzą:D

Gość gość
Poza tym zauważyłam, że Polki uwielbiają się wpedzać w kompleksy, mieszkałam 2 lata w UK i tam większość angielek czuje sie super laskami nawet jak mają 40-lat i wielki tyłek :P i zwykle o dziwo one są wybredne i maja fajnych facetów, a Polki takie zakompleksione, chce sie przypodobać za wszelką cenę i często wybierają faceta byle jakiego, na którego brzydsza od nich Angielka by nie spojrzała... Naszą zaletą jest, że o siebie dbamy, ale kompleksy mamy straszne... A to nie jest zbyt atrakcyjne jak kobieta ma kompleksy

Gość gość
Akurat wiek każdej płynie tak samo, ta co ma teraz 18 lat, za 20 będzie miała 38 i tak to jest, żaden wiek nie jest czymś stałym, więc popadanie z tego powodu w kompleksy jest głupie conajmniej bo starzenie sie jest normalne, a nie jest wadą

Gość gość
tylko sztuka to swoją młodość dobrze wykorzystac zeby sie nie zalowało na starosc ;) Ale każdy bedzie kiedys stary- o ile dozyje oczywiscie. Nastolatki też beda kiedys stare :P wiec z czym są lepsze, ze urodzily sie pozniej, za to wcześniej jak te starsze od nich przeżywały swoje najlepsze lata, to one bawiły się lalkami... wiec to takie gadanie bez sensu

Gość gość
W większości krajów rozwiniętych ludzie przed 30-tką nawet nie myślą o zakładaniu rodzin (obie płcie). Trzydziechy są bardzo atrakcyjne i nie są już takie smarkate jak ich młodsze koleżanki.

Gość gość
Mnie zawsze dziwiła ta mania wypominania komuś wieku. Przecież każdy starszy człowiek był kiedyś młody, a każdy młody będzie kiedyś stary i też będą od niego młodsi.

Gość gość
No tak jest w krajach zachodnich, ale u nas dalej panuje takie troche zasciankowe myslenie, ze po 25 roku zycia to juz tylko pieluchy i koniec mlodosci. Chociaz w wiekszych miastach juz sie troche zmienilo to myslenie, ale jeszcze zalezy u kogo, nadal mentalnie jesteśmy inni niż zachód...

Gość gość
22:41- no wlasnie bo to jest glupie... przeciez wiek nie zalezy od nas, czas plynie i tyle. A wlasnie jak kobieta ma np. 50 lat i jeszcze ladnie wyglada to wzbudza u mnie wiekszy respekt niz ladna 20-latka bo trudniej w dojrzalym wieku byc atrakcyjna, wiec to tylko zaleta jesli to sie udaje. Raczej liczy sie to jak mlodosc przezylismy bo ona minie jak kazdemu i bledem jest zbytnie przywiazywanie sie do mlodosci. Potem takie kobiety po 40-stce maja obsesje, ze nie moga miec jednej zmarszczki i chodza napompowane botoksem co wyglada 100 razy gorzej, bo mozna byc piekna kobieta i wygladac dojrzale przyklad to taka Monica Belluc*****ekna mimo wieku i zmarszczek

Gość gość
Ci sami, którzy się tak grzeją na myśl o 20 lat młodszych, będą na starość musieli płacić za towarzystwo kobiety, ponieważ wszystkie swoje związki spieprzą przez swój hedonizm, seksoholizm i każdy inny -izm.

Gość gość
Wiek to tylko wiek. Nikt przecież nie ma wpływu na metrykę...

Gość gość
Starzeć trzeba się umieć z godnością, takie osoby bez kompleksów są bardzo atrakcyjne.

Gość gość
No wielu facetów woli młodsze, ale w dojrzałym wieku też mozna ladnie wygladac, kiedys kobiety po 40-stce wygladaly znacznie gorzej niz teraz, a te "mlode dziewczyny" w galeriach pewnie nieraz maja nawet powyzej 30-stu ale wiele z nich nie wyglada na swoj wiek bo to pokolenie co jest teraz wyglada generalnie mlodziej niż pokolenie wcześniej. Także bardziej sie liczy nie kto ile ma lat, ale na ile wygląda ;) A w tych czasach to jest dosc mylne

Gość gość
Wlasnie najatrakcyjniejsza jest kobieta zadbana i bez kompleksów. jesli miała do tego ladne rysy w mlodosci, to i pozniej moze byc piekna kobieta o ile sie nie zaniedba. Kompleksy i chec ciaglego przypodobania sie facetom, jakby ten facet to bylo nie wiem co, nie jest atrakcyjne. No bo nawet to co pisze autorka tematu jest smieszne : "same piekne mlode dziewczyny. Faceci maja w czym wybierac. Samotne kobiety po 30 moga zapomniec o znalezieniu faceta." Tak jakby te mlode , ładne laski miały poleciec na kazdego faceta co na nie spojrzy, chocby byl garbaty, bo facet nie musi soba nic reprezentować, tylko kobieta ma byc piekna jak z okladki, a facet to moze miec brzuch i zakola :P

Gość gość
ktoś tu ma wiotkiego fiutka. Współczujemy

Gość gość
Albo jeszcze trzeba zwrócić uwagę na taki aspekt, że młoda dziewczyna nie zawsze równa się ładna. Przecież istnieją zarówno ładne 20 latki, jak i te brzydkie....