Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćSs

Czy lekarze w szpitalu sie pomylili ????prosze o odp

Polecane posty

Gość gośćSs

Witam 03.12 powinnam miec okres niestety sponial mi sie 10 dni i tego 10 poszlam na beta i po godz 13 wynik. 102,08 niemoglam uwierzyc boo juz tak dlugo pragne drugiego maluszka niestety zaczelam plamic i w ten sam dzien wieczorem pojechalam na izbe gdzie tam powtorzono mi beta i wynosil 0,1 czy to mozliwe zeby wciagu 12 godzin mogl mi tak spasc poziom co jest grane bo juz niewiem w szpitalu pow ze dziecka niema poronienie biochemiczne i ze nie widac nawet zeby tam jakie kolwiek dziecko bylo

Gość gość
Niestety ale wszystko wskazuje na poronienie. Robilas jakies badania? Jezeli problem pojawia sie ciągle, mam na myśli poronienia, to znaczy ze hormon podtrzymujący ciążę, bodajże progesteron, nie działa tak jak powinien. Wybacz określenie ale szybko pisze, mam nadzieje ze zrozumiesz.

Gość gość
jeżeli po 10 dniach od spodziewanej miesiączki miałaś tylko 102 bety to słabo to wróżyło możliwe, że w laboratorium się pomylili ja kiedy nie bylo nic na usg jeszcze widać, słyszałam że ciąża jest możliwa bo "od dołu " wszystko na to wskazuje- nie paiętam jednak dokładnie czy chodziło o szyjkę czy o coś innego bo to 6 lat temu było

Gość gość
Powtórz betę. Może ten pierwszy wynik był błędny. Ja dostałam wynik ponad 2000 a nie byłam w ciąży... Po 10 dniach spóźnienia na usg powinien być zarodek