Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nasza córka jest lesbijką?

Polecane posty

Gość gość

Moja córka lat 25 od zawsze była inna. Obecnie z mężem podejrzewamy, ze jest lesbijką. Córka za dziecka była straszna chłopczycą- chłopięce ubrania preferowała, zabawy i styl bycia. Potem nabrała w zachowaniu kobiecości, zaczęła nosić kobiece ubrania, wygląda kobieco. Gdy miała kilkanascie lat znaleźliśmy kartkę pod biurkiem w jej pokoju, jakby wypadła z jej pamiętnika, gdzie pisała, jak potajemnie kocha swoją koleżankę. Potem znowu podkochiwała się w swoich nauczycielkach. Gdy minął okres dojrzewania to wreszcie związała sie z chłopakiem- odetchnęliśmy. rozstali się, miała po nim jeszcze dwóch, wiem, ze ich kochała, seksualnie także ja pociągali. Na I roku studiów była zafascynowana jakąś doktorantka, specjalnie do niej na dodatkowe zajęcia chodziła, ale doktorantka- na szczęście odeszła po skończonej pracy. Potem był kilka lat spokój, no i znowu to samo! Jest na ostatnim roku studiów i znowu, gdy ja pytam, czy jakiegoś męzczyznę poznała, to opowiada mi o jakiejś nowej koleżance starszej z roku... która jej zawróciła w głowie! Ona nie nazywa tego miłością, widzę, ze tego nie chce, ze sie niepokoi, gdy pytamy, czy jest lesbijką, odpowiada, ze nie, że to jakieś znów chwilowe fascynacje. Mam pytanie bo może lepiej się ktoś tu orientuje: czy moja córka może być lesbijką, skoro miała w życiu takie epizody? Widzimy z mężem, że ona się kłopocze. Jesteśmy bardzo z sobą zżyci, więc córka nam zwierza się.

Gość gość
Jam juz to biseksualna.

Gość gość
jest biseksualna.

Gość gość
Równie dobrze moze być 100% les, a te związki z chłopakami były stąd, że szukała jeszcze swoich preferencji.

Gość ludek x
jest normalną lesbijką, nic w tym złego, ważne że jest szczęśliwa

szuka własnej osobowości. Mi też podobała się nauczycielka w podstawówce. Potem zwracałam uwagę na ładne koleżanki. Chłopaki w podstawówce i liceum mnie nie pociągały. Kochałam się w koleżance:) Na studiach też najwięcej czasu spędzałam z koleżanką. W barach w Londynie, gdzie mieszkałam podrywały mnie lesbijki. Dziś jestem mężatką, sex z męzem - odjazd, ale z kobietą o wyglądzie Sharon Stone zrobiłabym to bez zastanowienia:) Więc wasza córka ma oczywisty pociąg do kobiet, może faceci w jej wieku nie dorastają jej emocjonalnie? Może potrzebuje starszego?

Gość gość
Ostatni mężczyzna córki miał 38 lat, więc był od niej starszy. Rozstaje się zawsze z mężczyznami z powodu tego, ze nie potrafią sie dogadać, jak twierdzi- mężczyźni nie daja jej emocjonalnego zaspokojenia, ciągle jej czegoś brakowało emocjonalnie z nimi. Nie wiem, jak jej pomóc z tym.