Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Haha wlasnie sobie uswiadomilam ze do konca zycia bede dziwica

Polecane posty

Gość gość

:D to jest tal zalosne, ze az smieszne. Moze bede w ksiedze rekordow po smierci. Nie pytajcie czemu - tak po prostu wyszlo. Lat 33. Obecnie brak na horyzoncie kogos, do kogo bym poczula pozadanie, a beztego wydaje mi sie to zbyteczne. Jestem hetero i nie jestem wierzaca, moze za male libido... Ostatni facet, na ktorego sie napalilam, byl mlodszy i mnie nie chcial. Nawet jakbym teraz zaczela, to bym sie przez 10 lat musiala uczyc, zeby zadowolic faceta :D

Gość gość
jesteś żałosna, chciałabyś...hahaha

Gość nieudaacznik
ja mam 35 i też nigdy nie bylem z kobietą... teraz możecie się ponabijać, przywykłem a służby wywiadowcze dopiszą do mojej teczki pseudonim - nieudacznik :P

Gość gość
Ja mam 27 i tez moge do was dolaczyc. Ale ja jestem wierzaca, poza tym uwazam to za plus a nie nieudacznictwo.

Gość gość
Przez 10 lat się będziesz uczyć :D Kochana, tego się nie uczy, to się czuje! Uczyć to się muszą te co robią to na siłę, udawać orgazm to rzeczywiście trzeba się nauczyć :P

Gość gość
U mnie sluzby moga dopisac "maryja" :D tez dobre :D

Gość nieudaacznik
ja ze swoim wiekiem podejrzewam, że już najlepsze lata mam za sobą teraz to wstyd zaczynać a piszę, że nieudacznik, bo faceci w moim wieku mają rodziny, żony, dzieci, domy pobudowane, po prostu przyszłość a ja? eh... szkoda gadać :(

Gość gość
No 33 to tez juz najlepsze lata mam za soba i wstyd zaczynac. I tez kobiety w moim wieku maja rodziny itd itd. zabilabym sie ale nie mam odwagi

Gość gość
podejrzewam autorko że trollujesz, bo głupio piszesz, jak jakiś gimnazjalista troll

Gość gość
Nie, nie trolluje, po prostu to jest taki smiech z bezsilnosci. Dla Ciebie to by nie bylo zalosne? Tak sobie "załatwić" zycie? Przeciez na logike to kobiety w moim wieku maja z 10 facetow na koncie i obycie w tych sprawach. A ja nawet nie umialam znalezc 10, ktorzy by we mnie budzili pozadanie.

Gość nieudaacznik
gość dziś Wiara Tobie pomaga czy przeszkadza w relacjach z facetami? Szanują Cie czy wyśmiewają?

Gość nieudaacznik
swoją drogą kiedyś też sądziłem, że to coś wyjątkowego, że mam swoje wartości, że zapewne zaowocuje to wyjątkowym i trwałym związkiem.... byłem z siebie dumny, że nie krzywdzę kobiet, że ktoś kiedyś to doceni i cicho łudziłem się, że będę szczęśliwy... dziś uważam, że popełniłem szereg błędów, że tak naprawdę to nic nie znaczy... ludzie spotykają się, poznają, uczą życia, nawiązują wartościowe znajomości... ja ciągle stałem obok i czekałem, myślałem, że się opłaca, że Bóg przygotował dla mnie kogoś wyjątkowego.... tymczasem poznałem kogoś o kilka tygodni za późno i straciłem swoją szansę... mało tego odkryłem ile tak naprawdę straciłem... i wcale nie mówię tu o sexie, ale o normalnych relacjach, o rozmowach, o spacerach, o głupim trzymaniu się za rękę... o spędzaniu razem czasu... jestem sam, zawsze byłem... czuje ogromna pustkę... zagubienie...

Gość gość
16:53 wybieram takich facetow, ze nie przeszkadza, bo sa podobn do mnie, ale wiekszosc facetow interesuje tylko zwiazek oparty na seksie

Gość gość
swoją drogą kiedyś też sądziłem, że to coś wyjątkowego, że mam swoje wartości, że zapewne zaowocuje to wyjątkowym i trwałym związkiem.... byłem z siebie dumny, że nie krzywdzę kobiet, że ktoś kiedyś to doceni i cicho łudziłem się, że będę szczęśliwy... x ja co prawda byłam w dwóch pseudo-związkach i jakies tam nikłe doświadczenie seksualne mam, ale też miałam takie myślenie... że facet to doceni, że jestem taka unikalna. a tymczasem - wszystkie puszczalskie panny powychodzily za mąż i mają dzieci - i koleżanka, która dała sobie wkładać na imprezie rękę w majtki obcemu kolesiowi i znajoma z pracy, która dawała się bzykać szefowi na podziemnym parkingu... a ja zostałam sama, ze swoim "dobrym prowadzeniem się" - bo guzik to kogokolwiek obchodzi...

Gość nieudaacznik
gość dziś Czyli jesteś sama i że to tak ujmę nie ma pozytywnych rezultatów. No bo skoro mówisz, że większość chce opierać związek na seksie, to widocznie nawet Ci co ich dobrałaś pod swoje "ideały" ostatecznie oczekiwali tego co inni. Bo jak inaczej wytłumaczyć fakt, że nadal jesteś sama?

Gość nieudaacznik
gość dziś nikłe? a ja zerowe

Gość gość
Nieudacznik - masz racje, tak jest, nawet Ci niby wierzacy, gdyby mieli wybor to wybrali by puszczalska panne

Gość nieudaacznik
Ja znałem niby wierzącą i jak się okazało miała już to za sobą. Ludzie często lubią udawać wartościowych. Co do mężczyzn, po prostu mamy jakieś tam swoje potrzeby i często trudno nam wytrzymać. Ja mam złe nawyki i wątpię czy sprostał bym oczekiwaniom kogokolwiek. :P Nawet już nie marzę o tym... Zresztą tutaj to ludzie mówią co ślina na język przyniesie, a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. Mało kto jest szczery.

Gość gość
O jakich zlych nawykach mowisz?

Gość nieudaacznik
dłubanie w nosie :P

Gość gość
Mi leci 26 rok i też nie byłem z nikim, i seksu nie uprawiałem. W wieku 18-25 lat powinienem ****ać, ale nie ****ałem, bo nikt się nie trafił, więc już mi nie zależy na kobietach. Na kafe nieraz wpadam, bo ciekawe tematy są.

Gość gość
Powaznie sie pytam

Gość nieudaacznik
ciekawe? tu sama patologia siedzi :D

Gość gość
Ale ja-autorka to nie tak, ze stronilam od seksu, bo chcialam byc dobrze prowadzaca sie. Po prostu mam niskie libido i niewielu facetow wywolywalo we mnie emocje. kiedy bylam mlodsza, to podobal mi sie jeden chlopak, na pierwszym spotkaniu razem spalismy nago w jednym lozku, tylko ze nie bylo takiego normalnego seksu. ale nie zalezalo mu na mnie ani troche, nie bylo drugiej randki, a z nim bym na pewno nie czekala. ot taki pech w zyciu. Teraz gdybym spotkala faceta i mu o tym powiedziala, to by mnie wysmial. moze juz lepiej jak przezyje w ten sposob zycie do konca.

Gość nieudaacznik
to nie miejsce na poważne rozmowy :)

Gość nieudaacznik
a po co spać nago z facetem? to jak wziąć z wypożyczalni auto, wsiąść, odpalić silnik i tkwić nim na parkingu przez całą noc, po czym wyjść i podziękować... no ale pewnie byliście młodzi i sobie organizowaliście podchody :P

Gość gość
Bo mi sie podobal, bylam mloda, on nie naciskal na nic, chcialam chodzic do 5 randki poczekac (tak wtedy myslalam). Co to jest jedno spotkanie.. no ale nie wyszlo. A po co uprawiac seks z mezczyznami, ktorzy sie nam nie podobaja. nie mam takiego cisnienia i dlatego nic sie u mnie jzu nie zmieni.

Gość gość
Moze po to zeby przelamac lody

Gość nieudaacznik
Ty chyba jakaś głupiutka jesteś.