Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

syn fubu

Brzydcy tylko reinkarnacja daje wam nadzieję na zmianę urody

Polecane posty

Gość gość
Ale są takie hipotezy, że wszechświat trwa wiecznie, więc i organizmy żywe również mogą żyć podobnie jak wszechświat i wszystko co w nim zawarte, więc taka hipoteza może mieć kiedyś potwierdzenie naukowe. Ja osobiście wierzę, że istniejemy wiecznie, i tego się trzymam.

Gość gość
Chrystus był postacią historyczną. Jeśli istnieje szatan ( przed egzorcyzmami osoba opętana odwiedza psychiatrę. ) to Bóg również musi istnieć. Jak wytłumaczysz, że martwi wracają do życia po paru godzinach nieobecności? Jakim cudem ktoś kto miał wadę serca umiera na zawał, wraca do żywych i okazuje się, że jego serce jest w 100% sprawne?

Budda też był postacią historyczną i w przeciwieństwie do Jezusa, kronikarze o nim wspominali.

Gość gość
Phi! Jestem ładna i nie musze czekać na nastepne wcielenie :p Nie wiem też czemu miałabym wierzyć hinduizmowi jeśli co do własnej religii mam masę wątpliwości.

"Phi! Jestem ładna i nie musze czekać na nastepne wcielenie" x Rozumiem, ciesz się tym.

Gość gość
Czy udało się znaleźć jakieś dowody na istnienie reinkarnacji?

Udało się, złowiłem kiedyś rybę i ona mi powiedziała "Byłam kiedyś rakiem." Powiedziała!

Gość gość
:D:D:D Widziałam film silący sie na dokumentalizm, gdzie próbowali udowodnić reinkarnację tym, że jakieś dziecko opowiadało o swoich przezyciach z poprzedniego wcielenia. Słabo to wypadło.

Gość gość
Siła tradycji :)

Gość gość
Jasne, dzisiaj wszystko się kojarzy z reklamami :O