Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Boję się że zajde w ciążę

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 17 lat i jestem ze swoim chłopakiem już 2 lata, chłopak ma21at. Do sexu doszło jakoś po 7 miesiacach bycia razem to było w lipcu (zabezpieczaliśmy się) oczywiscie jak na złość ponad 2 miesiące spozniał mi sie okres to było coś okropnego potem wspólżylismy w grudniu i nieststy chłopak źle założył prezerwatywe no i niestety pękła.. okres mam 4 lata a do dziś jest nieregularny, zaczełam płakać gdy to zobaczyłam bo nie miałabym życia gdybym zaszła w ciążę nawet chłopak kupił mi tabletki dzień po... potem z tego strachu nie chciałam uprawiać sexu i nie uprawialiśmy przez 6 miesięcy ale on dostawał już jakiejś furi że to przesada. Staram się po śluzie okreslic czy mam dni płodne czy nie, ale wraz żadko uprawiamy sex a wsumie to logiczne ze chłopakowi zalezy jednak na sexie tylko że ja sie strasznie boję :( zawsze gdy czuje że będzie wytrysk to wyjmuje, zawsze sprawdzamy gumke czy nie jest pęknięta i mimo że nie pękła to potem wraz przed okresem stesowałam się ze moze sie nie pojawić i jak na złość okres spózniał mi sie z tydzień(pewnie ze stresu) ale odkąd nam pękła mam jakąś obsesje, nie wiem co już mam zrobić :( Czy ktoś też tak ma ? Zależy mi strasznie na chłopaku i ciągle mi powtarza że inny chłopak to dawno by ze mna zerwał jakby nie było sexu po 2 latach bycia razem... i że on jest w takim wiwku że to normalne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować