Gość gość Napisano Grudzień 13, 2016 Witam, mam 17 lat i jestem ze swoim chłopakiem już 2 lata, chłopak ma21at. Do sexu doszło jakoś po 7 miesiacach bycia razem to było w lipcu (zabezpieczaliśmy się) oczywiscie jak na złość ponad 2 miesiące spozniał mi sie okres to było coś okropnego potem wspólżylismy w grudniu i nieststy chłopak źle założył prezerwatywe no i niestety pękła.. okres mam 4 lata a do dziś jest nieregularny, zaczełam płakać gdy to zobaczyłam bo nie miałabym życia gdybym zaszła w ciążę nawet chłopak kupił mi tabletki dzień po... potem z tego strachu nie chciałam uprawiać sexu i nie uprawialiśmy przez 6 miesięcy ale on dostawał już jakiejś furi że to przesada. Staram się po śluzie okreslic czy mam dni płodne czy nie, ale wraz żadko uprawiamy sex a wsumie to logiczne ze chłopakowi zalezy jednak na sexie tylko że ja sie strasznie boję :( zawsze gdy czuje że będzie wytrysk to wyjmuje, zawsze sprawdzamy gumke czy nie jest pęknięta i mimo że nie pękła to potem wraz przed okresem stesowałam się ze moze sie nie pojawić i jak na złość okres spózniał mi sie z tydzień(pewnie ze stresu) ale odkąd nam pękła mam jakąś obsesje, nie wiem co już mam zrobić :( Czy ktoś też tak ma ? Zależy mi strasznie na chłopaku i ciągle mi powtarza że inny chłopak to dawno by ze mna zerwał jakby nie było sexu po 2 latach bycia razem... i że on jest w takim wiwku że to normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach