Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara531

Sklep z kryształami

Polecane posty

Gość Klara531

Witajcie znajoma dostała na urodziny taką przepiękną różę z kryształu z napisem takim od siebie wygrawerowanym naprawdę cudna pamiątka. Chciałam coś takiego kupić mamie bo ma urodziny proszę pomóżcie gdzie coś takiego mogę dostać??

Gość Małgosiaczek 32
Dokładnie tak jak pisze Alishia26 w tym sklepie można dostać takie kryształy. Ja zamówiłam dla siebie jako ozdobę na święta taki kryształ z gwiazdą betlejemską. Cudnie wygląda jako dekoracja a w tym roku robię wigilię u siebie w domu także przyda się na stół wigilijny https://www.krysztaly3d.pl/prezent/gwiazda_betlejemska_szklana_statuetka#zdjecie

Gość alabala
Cudne są! :) Bardzo bym chciała dostać taki z różą i jakimś wierszykiem wygrawerowanym, ale mój mąż pewnie na to nie wpadnie. Widziałam kilka, które mogą się nadać na prezent dla mamy typowo świąteczny, takie z choinką. Co sądzicie? :)

Gość pamelaka
W krysztaly3d.pl masz takie kryształy, bardzo ładne są, dostałam kiedyś od chłopaka taki z różą i wierszykiem :)

Gość monikakiper
Ja właśnie pokazałam ten kryształ 3d mojemu narzeczonemu i stwierdził, że dostanę pod choinkę jeżeli tak bardzo mi się podoba:) Mam nadzieje że nie żartował

Gość zosiaaczekk
Jejuś prześliczne są te kryształy idealne na prezent właśnie dzisiaj dostałam przesyłkę z tym kryształem. Zamówiłam dla mamy na urodziny taki kryształ 3d z różą i w realu wygląda jeszcze ładniej