Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ikoppjko

Czy to jest dziwne?

Polecane posty

Gość Ikoppjko

Mam 19 lat, jestem chłopakiem i nie chce mieć dziewczyny. Nie jestem homo, jednak rok temu bardzo zraniła mnie pewna dziewczyna, zbierałem się długo po tym wszystkim. Próbowałem być z kimś innym, z innymi dziewczynami jednak zawsze coś było nie tak, przeważnie to one zrywaly kontakt, po tym jak się spotkaliśmy. Od pewnego czasu powiedziałem sobie, że to już koniec i nie szukam nikogo, chyba pogodzilem się z tym, że nikogo nie znajdę, ale od pewnego czasu pisze do mnie taka dziewczyna, i teraz sam nie wiem co zrobić. Z jednej strony może by z tego coś było, ale z drugiej strony po prostu nie chce mi się juz starać o kogoś, bo robiłem juz to wiele razy i nigdy nic :/

Gość gość
A może tym razem będzie inaczej? Nie będziesz wiedział póki się nie przekonasz. Nie wrzucaj wszystkich dziewczyn do jednego wora ;) z tamtymi Ci nie wyszło bo to nie było to. Szkoda jakbyś stracił swoją szansę tylko dlatego, że Ci się nie chciało. Zacznij delikatnie. Nie wkrecaj się od razu w big love tylko spotykaj sie i rozmawiaj z nią a potem zobaczysz co z tego wyjdzie. Pozwól na rozwój wydarzeń. Powodzenia!