Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janinaes

Gabinet stomatologiczny szuka firmy, która nas wypromuje na rynku.

Polecane posty

Gość janinaes

Witam, jestem stomatologiem. Niedawno otworzyłam nowy gabinet i zdaję sobie sprawę z tego, że zyskać pacjentów wcale nie będzie tak łatwo. Pomyślałam, więc o jakiejś agencji, która pomoże mi wypromować mój gabinet. Czy ktoś z Was korzystał z takich usług i mógłby mi polecić jakąś zaufaną firmę?

Gość gość
W jakiej miejscowości jest gabinet?

Gość emillos
Sam prowadzę firmy i korzystam usług Nakatomi. Oni promują firmę zarówno w Polsce, jak i zagranicą. Powiem tak, że muszą znać się na rzeczy, bo jak nie miałem na początku klientów, tak przy współpracy z nimi zupełnie się to zmieniło. Z miesiąca na miesiąc jest coraz lepiej i nie chcę z nich rezygnować, bo widzę, że rzeczywiście ich działania skutkują, czyli ta inwestycja się sprawdza. Promują mnie na FB itp. i to przynosi efekty, bo dużo teraz daje reklama w social media jak się zdążyłem przekonać. Poza tym wiadomo - ogłoszenia, marketing szeptany, no i oczywiście pozycjonowanie. Dla mnie najważniejsze jest to, że mam namacalne dowody na to, że to skutkuje, więc myślę, że i Tobie bez problemu by pomogli, bo wiem, że i dla psychologów i dla tego środowiska coś robią, także pod tym względem nie ma raczej żadnych ograniczeń.

Gość gość
Moim zdaniem to najważniejsze, aby wykonywać usługi na najwyższym poziomie, a gabinet sam się obroni. Najwazniejsze jest zadowolenie klientów. Ja zawsze korzystam z gabinetu www.bochinska.pl i nigdy nie mogłam na nic narzekać.

Gość gość
Może jakieś plakaty albo reklama typowo wielkoformatowa. Firma http://gablotytablice.pl/ robi takie ciekawe rzeczy. Warto zapoznać się z ich oferta na stronie.

Gość gość
Fajne są też takie naszywki na przyklad na ubranie robocze z logo firmy lub zakładu. Moja znajoma ma gabinet stomatologiczny i jakiś czas temu zamówiła sobię taki napis haftem maszynowym w www.embroidery-haft.pl. Bardzo ładnie to wygląda.

Gość uleczka131a
Może warto skorzystać z innowacyjnej propozycji tej drukarni http://unilogo-drukarnia.pl/ Etykiety samoprzylepne są coraz bardziej znaną formą reklamy. Można je umieszczać na opakowaniach, butelkach, kosmetykach, pudełeczkach. Można też zaprojektować samemu wzór reklamy.

Gość aurelia_
Jeśli chodzi o reklamę gabinetu stomatologicznego, to na pewno dobrym pomysłem będzie jakiś billboard. Generalnie reklama zewnętrzna, która zwróci uwagę klientów i wskaże im lokalizację gabinetu. W tej kwestii warto skorzystać z oferty http://mobile-plus.pl/ . Oprócz tego oczywiście też dobrze byłoby wypromować gabinet w internecie.

Gość gośćAkna
Czy wiem jak z gabinetem stomatologicznym bo pracuje w innej branży, ale myślę, że też z pewnością poradzi sobie z wypromowaniem Ciebie agencja reklamowa Nakatomi. Mi bardzo pomogli, podnieśli sprzedaż i zyskałem sporo stałych klientów. Wiesz, zawsze zapytać o ofertę czy spotkać się porozmawiać zawsze można. To akurat nic nie kosztuje, a w większości przypadków można się wiele zorientować.

Gość DrosophilaMelanogaster
Najpierw przede wszytskim warto stworzyć jakąś stronę internetową , a to oczwiście najlepiej już zlecić profesjonalistom . Ogólnie takch agencji jest bardzo dużo , ale warto pamietać by wybrać tą , która ma : bogate doświadczenie , tak jak np ma agencja interaktywna Proformat , ma stworzonych ponad 300 stron oraz sklepów , jej strony sa responsywne czyli działają na wszystkich urządzeniach mobilnych . I przede wszystkim mają profesjonalne podejście do projektu /tematu , współpracują z największymi agencjami seo . te wszystkie cechy a właśnie Proformat , dlatego z czystym sumieniem polecam