Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Mój były ma jakieś problemy psychiczne

Polecane posty

za to ten cholerny goodboy sra mi na messengerze chociaż w ogole tego nie chce! (jakby ktoś nie był w temacie to w ubiegły piątek spotkałam się po kolezensku z goodboyem, który zrobił na mnie fatalne wrazenie)

Gość gość
Desperatka :D

dziś się nie odezwałam ani razu :D skoro taka postawę przyjął to może być już tylko gorzej :D

Gość gość
Gdzie poznalas goodboya? Czemu fatalne wrażenie? Cos nie tak z wyglądem czy charakterem? Ex pewnie się nie odzywa, bo chce oszczędzić 90zl

Gość gość
Jak się można tak poniżać dziewczyno miej trochę honoru, jak się nie odzywa, to znaczy, że cie nie chce, daj mu spokój, bo tylko ma beke z ciebie teraz

dodam, ze z wyglądu 4/10. Niski, z mordy wygląda jak "smutna zaba" :D Ale nie chodziło mi o randkę czy coś, tylko o fajne spędzony kolezenski wieczór : D

Gość gość
No to jaki z niego goodboy skoro zachował się jak d**ek :O chipsy i cola, żenada. Było go strzelić w pysk.

Uu mial taka okazje no faktycznie obrzydliwe bo ja jakbym zaprosil laseczke do ktorej bym sie chcial dobierac to bym ja dobrze nakarmil ivspelnial jej zachcianki by kladac rece na jej biodrach nie protedtowala XD. Wxpolczuje. A bylemu sie dostaje za tortury psychiczne ktore ci wyrzadzil.

Gość gość
Hahaha to rzeczywiście się popisał :D ciastka i cole, a obiecal kolację z winem xd olej typa jak jeszcze brzydal do tego

bo to goodboy taki w sensie ze nigdy by nie skrzywdził dziewczyny, nie zwyzywal jej, nie zachował się tak że wystawilby dziewczyne, w dodatku ma cechy romantyka. On sam nieskromnie przyznał że jest "gentelmen " : D

Gość gość
Idąc do brzydkiego chłopaka do mieszkania to jak prosić się o gwaut.ciesz sie,ze nic ci nie zrobil

olewam, to gorszy psychopata niż mój ex - badboy :D a co do exa to myślę ze jak chce zaoszczędzić to ok :D później straci i to dużo więcej, dlatego, ze sprawiedliwość jednak istnieje. teraz ma nieviekawa sytuację a jeszcze niedawno chwalił się swoimi zarobkami. Blagalam wtedy Boga nie o karę dla niego tylko o sprawiedliwość!

Wypił parę piw, myślał ze może wszystko :D A morda identyczna jak ten smutny zab co prawik miał kiedyś w avatarze

bo byliśmy umówieni ze nocuje u niego ( w pokoju jego siostry ) . Przyjechałam późno i już nie mialam i tak czym wrócić

Gentleman? Jak ja chcę kogoś poderwać, to zabieram go na obiad z deserem do restauracji, a nie na Colę do brudnego domu :)

Gość gość
Ja też mam brzydkiego kolegę ze studiów, wysoki z 180cm,ale twarz i cialo 2/10...mily,dobry z charakteru,ale nigdu bym sie z nim nie umowila (sto razy zapraszal mnje i na spacer i do siebie) bo na pewno siurek by mu stal

A jak były będzie w lepszym nastroju, bo jak Was znam na pewno wrócicie do kontaktów, niech Ci podpisze, że zobowiązuje się do płacenia rat.

Te chipsy sama sobie kupiła, bo pewnie więcej pieniędzy nie miała. A zamiast obiadu dostała... no właśnie nic. Skąd się tacy ludzie biorą...? :D

kupiłam chipsy bo nic innego tam nie było, to był monopolowy . mam zamiar wygarnac goodboyowi żeby może nabrał trochę pokory i nie oceniał ciągle innych, a spojrzał na siebie. Żeby dostrzegł że do gentelmena to mu brakuje więcej niż mojemu badboywi :D jak jeszcze będzie pisał to mu napiszę bardzo długa wiadomość.

Po co mu wygarniać? Nie lepiej krótko? Nie chcę z Tobą utrzymywać kontaktów, bo nie umiesz się zachować w stosunku do kobiety, którą zaprosiłeś.

Gość gość
Studzia, wstaw swoją fotkę, albo wyślij mi na mail'a.