Gość gość Napisano Grudzień 14, 2016 Witam. Mam pewien problem, a mianowicie egzamin maturalny. Pojawiało się już wiele takich tematów, jednak chciałabym konkretnej porady, jeżeli jest tu ktoś, kto chciałby dobić mnie, to dzięki, nie potrzebuje, poszukaj gdzie indziej. Ostatnio miałam pierwsze probne: matematyka-24%, angielski-56%, biologia-25%, chemia-46% no i polski, który zawalilam, bo napisałam wypracowanie nie na temat, źle i za szybko zinterpretowalam sobie temat no i potem już poszło. Chociaż ogólnie z zamkniętych jestem zadowolona jak na próbny jednak to wypracowanie.. Pani mówi, że było dobre tylko że niestety nieodpowiednie. Chciałam od razu też powiedziec, że nie jestem żadnym głąbem, tzn w sensie, że się nigdy nic nie uczyłam. Wręcz odwrotnie, zawsze na koniec same 4 i 5, paski a matura? Porażka.. nie wiem dlaczego, zawsze przesiadywalam nad książkami całe dnie, miałam bardzo dobre oceny, ale chyba nie warto się tyle uczyć skoro teraz napisałam jak głąb, który nie uczył się przez całe 3 lata. Wesprzecie jakos? Może opowiecie swoją historię z matura? Z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach