Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzilam klamalam oszukiwalam

Polecane posty

Gość gość

Witam na wstepie chcialam wszystkich tutaj bardzo serdecznie usciskac.Obecnie przechodze bardzo ciezki czas w zyciu,jest mi zle bo mam wyrzuty sumienia za moje czyny z przeszlosci np bylam winna komus pieniadze i je nie oddalam (przez co ta osoba pozniej miala problemy),oszukiwalam,klamalam ponizalam i wysmiewalam obce mi osoby na internecie, ze zadalam komus przykrosc swoimi nie do konca przemyslanymi uczynkami.Pisalam i dzwonilam do facetow co mieli laski(w jednym przypadku dowiedzialam sie dopiero kiedy napisalam sms strasznie mnie to meczy nie powinnam byla nigdy utrzymywac kontaktow z takimi facetami) dzialo sie dawno temu niektore sprawy siegaja nawet 10 lat wstecz.Z wiekszoscia z nich nie mam wogole kontaktu nawet jezeli bym chciala te osoby odszukac i szczerze przeprosic.Jak sobie z tym wszystkim poradzic i zadoscuczynnic za swoje grzechy?

Gość gość
Piekło cię czeka za takie czyny. Nie wiem czy takie osoby co im zrobiłaś na złość albo związki rozwaliłaś chciałyby w ogóle widzieć na oczy.

Gość gość
Musisz sie wyspowiadać i zapłacić za to księdzu: - zdrady są po 200zł - kradzieże po 100zł - kłamstwa po 25zł za kłamstwo - obrażanie innych po 150zł za obrazę do tego musisz dawać jałmużne na msze w ich intencji osób poszkodowanych po 50zł oraz dawać na tace 10zł na każdej mszy przez rok

Gość gość
Kazdy tak ma, nie kazdy ma wyrzuty sumienia

Gość gość
Bardzo zle sie z tym czuje jestem na granicy calkowitego zalamania sie a mam do wychowania male dziecko i skonczyc szkole.

Gość gość
gość dziś Haha, za odpowiednią kwotę sumienie czyste i na nowo można grzeszyć:)

Gość gość
Właśnie zdobyłaś się na odwagę i wyznałaś swoje grzechy, Bóg to widzi, idź i więcej nie grzesz

Gość gość
Jak z tym zyc?

Gość gość
pomóż komuś jako zadośćuczynienie

Gość gość
To, że się przyznałaś sama przed sobą do tego wszystkiego i szczerze żałujesz, ma bardzo wysoką wartość. Bóg przebaczył Tobie, więc masz obowiązek przebaczyć teraz sobie i wszystkim innym ludziom.

Gość gość
Jak odnalesc te osoby i dowiedziec sie ze sa ok?nie wiem czy bede potrafila uspokoic sie nie sprawdzajac tego;(((

Gość gość
Pomozcie