Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mama na luzie kto ze mną

Polecane posty

Gość gość

ja nie przejmuję się porządkami na święta, normalnie zetrę kurze , posprzątam łazienkę, odkurzę i umyję podłogę i tyle , żadnego mycia okien ani innych rzeczy ja w ogóle nie mam mani sprzątania: co dzień ogarniam kuchnię i zmywarkę kurze co 2 tygodnie odkurzanie co tydzień mycie łazienki co tydzień mycie podłóg raz na miesiąc zmiana pościeli co 2-3 tygodnie mycie okien 2 razy w roku nie prasuję wcale :) czasem jakąś koszulę męża od święta dzięki temu mam czas na zabawę z dzieckiem i czas dla siebie każdego wieczoru jak córka idzie spać ja czytam książki lub oglądam ulubiony serial :) i wierzcie mi nie mam syfu dodam że pracuję na etacie i mam 3 letnie dziecko absorbujące więc siłą rzeczy sprzątanie i porządki schodzą na dalszy plan

Gość gość
Hej. Ja mam pół rocznego synka. Akurat teraz ząbkowanie + infekcja . Ja na święta posprzątam tak jak zwykle. Ścieranie kurzy,odkurzanie,mycie podłóg,kafelek,sprzątanie lazienki,mycie drzwi,luster,umycie parapetów. Takie podstawy. Ja codziennie zamiatam i ścieram kurze. Kuchnia też codzinnie. Raz na tydzień sprzątanie łazienki. Okien nie myje na święta bo myłam je we wrześniu. Pościel zmieniłam wczoraj.