Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który prezent lepszy i czy w ogóle powinnam kupować?

Polecane posty

Gość gość

1 opcja: płyta jego ulubionego zespołu.. wiem jak bardzo lubi ten zespół, ale nie wiem czy już nie ma płyty i obawiam się, że uzna, że to za drogi prezent (koszt pewnie by wyszedł 20-50 zł) i że nie będzie chciał przyjąć i ja nie będę wiedzieć co wtedy powiedzieć, wolałabym uniknąć takiej sytuacji. 2 opcja: opaska na rękę z napisem "the best friends" i żebym ja miała drugą taką samą na ręce. Koszt tej bransoletki będzie mniej więcej taki sam jak tej płyty, ale on nie będzie znał ceny, więc pewnie pomyśli, że jest o wiele tańsza i chętniej przyjmie. No ale wydaje mi się, że płyta sprawiłaby mu więcej radości - chociaż nie wiem, tak mi się wydaje. Przyjaźnimy się, ale ja jestem w nim zakochana i chciałabym mu to dać jakoś odczuć tym podarunkiem. Taka opaska mogłaby być bliższa sercu i przypominać mu o mnie cały czas, ale jeśli będzie na niej napis, że najlepsi przyjaciele to może to odebrać, że oczekuję on niego tylko przyjaźni, a tak nie jest... Tylko czy w ogóle powinnam mu coś kupować? Okazja to jego urodziny, ale w tym dniu i tak nie będziemy się widzieć, bo to wypada w święta i nie wiem czy będziemy się widzieć kilka czy kilkanaście dni później, a może być nawet tak, że 2 miesiące później. Nie mam pojęcia. Co radzicie?

Gość gość
mysle ze druga bransoletka nie, ze wzgledu, ze dla faceta to bedzie jednoznaczne, ze jestescie tylko przyjaciolmi. plyta lepsza.

Gość gość
Chciałabym taką bransoletką dać mu do zrozumienia, że jest dla mnie ważny i po tym czy by ją nosił dowiedziałabym się czy ja dla niego też, bo tego nie wiem. Tzn. jako koleżanka czy przyjaciółka wiem, że jestem ważna, ale chcę wiedzieć czy jako ktoś więcej. Ale masz rację, że mógłby pomyśleć, że z mojej strony to tylko przyjaźń.. Są te bransoletki jeszcze takie z serduszkami albo z napisem love, ale co ja mu powiem, że dlaczego z takim serduszkiem czy napisem love. A płyta... no może w sumie racja :) Tylko co jeśli on mi powie, że już ma tą płytę? I co jeśli powie, że nie może tego przyjąć? Zresztą czy ktoś jeszcze słucha płyt? Wiem, że lubi ten zespół, ale możliwe, że słucha tylko w sieci, jak każdy.