Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce byc ze mna , ale nie moze zapomniec o innym...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Więc sytuacja wygląda tak : zacząłem chodzić do klasy z dziewczyna , która mi się od dawna podoba , przez to zblizylismy się do siebie. Po jakimś czasie zaczęliśmy się spotykać , aż w końcu byliśmy razem. Wcześniej mówiła mi że nie mogła by być z innym niż z takim jednym typkiem. No ale jednak przełamała się i była ze mną . Wszystko było fajnie , aż pewnego dnia chciała się przejść to się zgodziłem i wtedy powiedziała że tak nie może bo nie może zapomnieć o tym idiocie. Nigdy z nim nie była , ale długo jej się podobał , nawet go raz zlala jak on powiedział że ona mu się podoba. Tak się skończył nasz związek. Ale teraz dalej zaprasza mnie do siebie , bardzo dobrze się rozumiemy , widzę , że w moim towarzystwie czuję się dobrze .... powiedzcie co mam robić , czy dać sobie spokój , czy też nie ? Wszelkie wskazówki miłe widziane..

Gość gość
Mozesz sie z nia kolegowac, moze kiedys sie zakocha... ale musisz sie z tym liczyc, ze moze nigdy. Jesli mimo to chcesz sie z nia przyjaznic, to czemu nie. A ona obecnie sama nie wie, czego chce, tzn kocha sie w wyobrazeniu o kims z kim nawet nigdy nie byla. Myle, ze wbrew pozorom jest jeszcze bardzo niedojrzala i moze potrwac zanim dojrzeje do zwiazku. To zalezy od Ciebie, jesli nie boisz sie ryzyka, ze nic z tego nie bedzie ( a jet wysokie) to kontynuuj znajomosc. Mam nadzieje, ze pomoglam.

Gość gość
Tylko , że wiem , że ona coś czuję do mnie i zaprasza mnie codziennie do siebie . Wtedy widzę , że jest szczęśliwa i sama mówi że jak mam iść to żebym nie szedł i został z nia

Gość gość
Brakuje jej faceta, więc jesteś jej potrzebny jaki "wypełniacz". Ale ona nie zapomni o tamtym. Daj sobie z nią spokój.

Gość gość
Dokladnie, ona po prostu chce byc teraz z kimś. A ty jesteś w miare sympatyczny, moze lubi cie bardziej niż innych, ale to wszystko. Mozna pamiętać kogoś, wspominać czasami, ale u normalnej osoby to nie zamyka drzwi do zwykłego, dojrzałego związku. Ona bedzie gotowa dopiero wtedy, gdy odwidzi jej sie tamten, ale trudno powiedziec, czy wtedy swoje uczucia przeleje na ciebie czy znajdzie następny obiekt westchnień.