Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opał dla rodziców.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Krótko i na temat: potrzebuję we Wrocławiu za darmo busa do przewiezienia drewna na opał dla rodziców. Znalazłam darmowe ogłoszenie, że ktoś ma drewno, odda za darmo, ale nie mam czym przewieźć. Moich rodziców nie stać na węgiel, ja jestem aktualnie bezrobotna i serce mi pęka, że nie mogę pomóc rodzicom. Dlatego proszę: jeśli ktoś ma busa, to proszę o przewiezienie mi tego drewna za darmo. Dziękuję.

Gość gość
Na tym Forum nieoczekuj pomocy tutaj cie albo wysmieja albo zignoruja. Radzila bym ci na FB lub jakies ogloszenia z Miasta Wroclaw. Gdybym mogla to bym ci chetnie pomogla ale odleglosc 1.100 Km . Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Gość gość
Szukam dalej. Okazało się, że to drewno nie będzie odpowiednie do palenia w zwykłym piecu kaflowym. Dziękuję za podpowiedź . Pozdrawiam również.

Gość gość
Podkłady kolejowe to nie drewno :-o

Gość prawictwo pospolite 114
taka mała dygresja - ten pierwszy piec byłby rozsądniejszy ( wchodzi do niego więcej drewna ) ma 15 cegieł drugi ma 9 cegieł jak masz możliwośc wybierz piec numer 1

Gość gość
A co to sa podklady kolejowe? Tez szukam taniego opalu.

Gość Bogdann
Jeżeli tani opał, to tylko i wyłącznie http://www.drewnex24.pl/ Zamawiałem zarówno drewno do pieca jak i kominka już dwa razy. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, cenowo też atrakcyjnie.

Gość gość

Warto rozejrzeć się za sprawdzonym dostawcą opału. Od siebie mogę wam polecić firmę www.sklep.weglosmyk.pl Ich węgiel zawsze ma świetny stosunek jakości do ceny i na długo mi wystarcza.