Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rower do 2 tys

Polecane posty

Gość gość

trekking damski jaki polecacie ???

Gość gość
to nie jest treeking coscie jej dali ?

Gość gość
Może jakiś rower Cube z promocji?

Gość gość
a gdzie kupię rower Bergammont w Polsce ??? ale nie wysyłkowo

Gość prawictwo pospolite 114
co to jest bergamont ? Nigdy nie słyszałem o takiej marce .. Skoro nie słyszłem to musi być kiepska lapiej pomyśl o tych co ci podałem .. Niezłe rowery to też Gazelle ..

gazella z tych które podałem , oczywiscie będzie miec najwygodniejsze siodełko .. Ale siodełko można wymienić na inne , kupić w sklepie jakies za 150 zł .. nie ma problemu .. jesli szukasz wygodnej jazdy

Gość gość
Dziięki za odp kochani Bergammont to niemiecka marka :p wiec nie sa kiepskie

to musi być jak g****o ten barga coś .. Słyszałem o giant , Kellys , Trek , CAnnondale czyli to są czołowi producenci rowerów Schwinn - na tych rowerach jezdził Brad PITT

Gość gość
oj nie jest g****o :p miałam okazję przejażdżki na takim rowerku ale w Polsce ich nie ma , są z wysyłki z Ebay z Niemiec Ale roweru raczej nie chce z wysyłki

to dlaczego nigdy nie wystawili swoich rowerów w tour de France czy tour de pologne ? Dziwne ..

hej , zależy jakie odcinki będziesz pokonywac ..Jak krótkie do 7 km to myśle , że gazelle będzie najlepszym pomysłem Jak dłuższe to zastanów się nad innym rowerem

Gość gość
Ej no 7 km ?? Nieeee no co najmniej około 20 km dziennie

ale żeby nie było tak rózowo - ja wymieniłem w swoim rowerze Dema siodełko na droższe i wygodniejsze .. Zamówillem je w internecie za 150 zł solidne jest i warto było to zrobić.. Teraz jezdzi sie o wiele lepiej ale to był tani rower dałem za niego 1100 zł 11 lat temu ten Dema na allegro kosztuje 2 tys wiec być moze ma lepsze siodelko , a nie takie twarde jak u mnie .. Ale poza tym rower ma same plusy .. Swietna zmiana biegów i jest lekki pod małe wzniesienia podjezdzam duzymi prędkosciami nawet 20 km/h

ja mam rower od 11 lat i nigdy w nim nie przebiłem opony, nigdy nie złapałem kapcia w nim dziwne .. to pewnie dlatego , ze sa takie cienkie w poprzednim góralu zdarzyło sie łapać kapcie ..

Gość gość
Ja taki lepszy rower na http://www.bikershop.pl/ zamawialem, pooglądaj mają dobrych marek, porządne a ceny w większości lepsze niż w stacjonarnych sklepach

Gość tysia89
Jak szukasz roweru dostosowanego do Twoich potrzeb, to zamów projekt na; http://antymateria.com/ i zleć im wykonanie takiego roweru. Już od 1500zł możesz mieć dla Siebie rower. Cena zależna jest od części i wyposażenia roweru, ale myślę że zmieścisz się w cenie.

Gość gość
A co sądzicie o rowerach elektrycznych? Są bardzo wygodne i popularne, sama zastanawiam się nad jego zakupem ze strony www.Remar-Sport.pl myślę że to dobra opcja.

Gość gość
Kupiłam swój 3 lata temu. Co bym teraz zmieniła? Lepiej idź do salonu. Kupiłam przez internet i uważam, że rama jest dla mnie za mała. Wybieralabym coś z marki Author lub Kross. Mój musiał mieć rame aluminiową, dobre przerzutki, amortyzatory z przodu! Bez nich drętwiały mi nadgarstki. No i pradnica w przednim kole.

Gość gość
Ja 3 lata temu kupiłem unibike. Kosztował 1300 zł. Zrobiłem nim 15 tys kilometrów i tylko zębatki wymieniałem i łańcuch. Najlepiej kupić rower w salonie, bo można sprawdzić czy kształt ramy pasuje.