Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość NotArtist

Zmiana o 180 stopni?

Polecane posty

Gość NotArtist

Hej. Życie dało mi w kość i dokłada ostatnio regularnie co jakiś czas mocnym kopniakiem w każdej sferze mojego życia co skłoniło mnie do refleksji nad samą sobą. Skończyłam studia z języka - uczyłam się go od podstaw. Wierzyłam, że się nauczę - dziś po około 6 latach nauki nie mogę powiedzieć o sobie, że znam ten język na poziomie C, ba nawet nie znam go na dobrym poziomie B! Ciągle prześladuje mnie myśl, że jeszcze trochę się pouczę, że codziennie będę to robić, pójdę na kurs, cokolwiek i wreszcie się nauczę. Nie potrafię! To czego się nauczyłam za chwilę wypada z mojej głowy. Ostatnio mam problemy z pamięcią, z koncentracją. Jestem sfrustrowana, nie podoba mi się moja praca, moje życie w ogóle. Zdałam sobie sprawę, że ten język to jakby wymysł pod publikę, żeby rodzice byli dumni, żeby mieć pracę szanowaną. Ale to chyba nie dla mnie...Od lat kocham co innego...chyba? Chciałabym malować, rysować, projektować, fotografować. Marzą mi się studia na ASP. Ludzie co byście radzili? Mam 26 lat, za późno na zmiany?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować