Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wybralam technika farmaceutycznego i nie wiem czy dam radę

Polecane posty

Gość gość

Hej sluchajcie zapisalam sie na technika farmaceutycznego i mam pelno obaw że nie dam rady ale bardzo chcę spróbować. Jestem po opiekunie medycznym (dyplom) i po rejestratorce medycznej (rowniez mam dyplom) Bardzo interesuje się zdrowiem publicznym, lekami, badaniami (morgologie iinne znam na pamięć te normy itd) Ale co do farmacji mam obawy . Jestem cichą babka i boje sie ze grupa mnie nie zaakceptuje bo oni będą tam Ci ktorzy sie na studia pewnie nie dostali.. Z biologi w liceum mialam 4, a z chemii 3. Nigdy nie przykladalam sie do chemii bo u nas w klasie chemia każdy gardzil... Do matury nawet nie podeszlam i nie zdawalam wgl bo zdawalay tylko 4 osoby z calej klasy wiec nie chciałam sie wywyzszac.. wiem glupota... Jak myslicie dam rade ???

Gość gość
No prosze was doradzcie mi cos. Tak bardzo chcialabym sprowac a tak bardzosie bohe i przez ten lęk i niesmialisc obawiam sie ze zrezygnuje

Gość gość
Wszystko zalezy jedynie od twojej pracy i determinacji. Nie wazne co mialas kiedys i co sadzi o tobie twoja klasa. Pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość gość
Wybaczcie błędy bo szybko pisze

Gość gość
Dziękuję. Mam nadzieje ze sie uda ale jak w klasie beda sie na mnie krzywopatrzec ze bez matury jestem to sie zalamie chyba

Dasz radę:)Tylko czy masz świadomość, że przyjmują do pracy po studiach?Przynajmniej, tu gdzie mieszkam tak jest.Ważne żeby zrobić użytek z wykształcenia, a nie mieć jedynie papierek.

Gość gość
technika? co ty bredzisz,technika robisz bez matury

Gość gość
Maturę zrób przede wszystkim.

Gość gość
i co ci po tych gównianych dyplomach, które nic nie znaczą na rynku pracy? Pierwsze słysze, ze trzeba skonczyc szkołe zeby byc rejestratorką medyczną:D Pracowałam jako rejestratorka na studiach i to studia były głownym kryterium zatrudnienia

Gość gość
Mature będę robic po skonczeniu tego kierunku. Po techniku chce isc na studia ..

Gość gość
Dyplomów za darmo sie nie dostaje więc gowniane nie są.