Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedział wam kiedys facet wprost: Masz syfy i brzydką cere?

Polecane posty

Gość gość

w ramach "kosza"/? Albo zostalyscie odrzucone za wlasnie taki defekt?

Gość gość
haha nigdy, co jak co ale nawet jako nastolatka nie mialam pryszczy, ale zaskórniki jakies malutkie usuwam systematycznie w weekendy, nie wyobrazam sobie tego nie robic.

Gość gość
Kto odrzuca z takiego powodu? Chyba ktoś kto nie kocha.

Gość gość
Jeżeli facet odrzuca za wygląd to lepiej dla ciebie wierz mi, choć z drugiej strony może nie chciał mówić prawdy i to był pretekst

Gość gość
Tu chodzi o faceta z kilku spotkań, nie o takim w związku. Walcze ze zaskórnikami i suchą cera, mogę nawilzac codziennie maseczkami i nic.,,

Gość gość
Czułam jakby brzydził się pocałować:( Rysy twarzy mam ok, nie jestem brzydka...ale ta cera...patrze w lustro i mysle,czy chciałabym kogos takiego pocalowac Walczez tym,dbam a efektow nie widać, czarne kropki widze wszedzie

Gość gość
Wiesz, kup sobie te plastry na wagry, sa w Rossmann, troche pomagaja, podobno czarne weglowe sa jeszcze lepsze niz biale. Kiedys chodzilam na oczyszczanie manualne do kosmetyczki, ale ja mam cere mieszana, choc wrazliwa i nie cierpiala jakos bardzo po takim wyciskaniu, a Twoja moze, wiec nie wiem czy mozna Ci cos takiego polecic. Do sedna - ze dwa razy poszlam na mikrodermabrazje, potem zrezygnowalam, bo za droga zabawa, a zeby byl efekt, trzeba pochodzic z 10 razy albo i wiecej.. wygladala buzia inaczej, ale wagry nadal sedzialy. Po tym wrocilam do mojej kosmetyczki, przyznalam sie, ze bylam na mikroderma.u kogos innego, kosmetyczka powiedziala mi, ze to jest ok zabieg, ale nic nie dadza tak naprawde na wagry takie zabiegi, a jedynie po prostu doslownie wyciskanie... Facet jesli tak powiedzial to zwykly chuj i nie masz czego zalowa . Ja mam cere moze bez wypryskow, ale wlasnie troche wagry, troche tlusta, przebarwienia, a nigdy nie uslyszalam, ze mam syfy i brzydka cere.

Gość gość
ale od wyciskania robią się dziurki:( pory są rozszerzone Ja mam takie rozszerzone i widać w nich czarne kropki Kto mnie z takim czymś pokocha...zakocha się...w czym?

Gość gość
To dam Ci jeszcze taka rade, nie uzywaj kosmetykow z alkoholem, wejdz sobie na strone zrobsobiekrem.pl i poszukaj co moze byc na wagry, rozserzone pory.