Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubie reklamę Allegro o

Polecane posty

Gość gość

panu co uczy się angielskiego i jedzie do swej malutkiej wnuczki To takie słodkie ❤️

Gość gość
❤️ też lubię tą reklamę ;)

Gość gośćśćć
a mnie zastanawia dlaczego ten Polak mieszkający w Anglii nie przyjechał do ojca, do Polski by pokazać swój kraj, miejsce w którym się wychował żonie i córce tylko ciągnął staruszka do Anglii? A po drugie nie rozumiem jak może się komuś podobać to że Polak nie uczy własnego dziecka mówić po polsku.

Gość gość
mnie niepokoi to, że ten Polak ma czarną córkę.. :O

Gość gość
Może byli pokłóceni ? O to że syn poślubił kobietę o ciemnej karnacji ? Syn uniósł się honorem i nie przyjechał do ojca ... Ale jak to rodzic , wiadomo postanowił odwiedzić pierwszy syna i pogodzić się i poznać jego rodzinę ... w różny sposób można to rozumieć

Gość gośćśćć
no właśnie i jeszcze do tego ta murzynka :o Rasy się mieszają i tylko problemy z tego są :o

Gość gość
Ja nie lubię tej reklamy, dlatego bo skoro dziewczynka ma ojca polaka, to powinna być uczona nie tylko języka angielskiego, ale również polskiego. Mam dwie koleżanki, jednak mieszka na stałe w Norwegii, druga na stałe w Stanach. Obie te koleżanki mają mężów "tamtejszych" I do dzieci mówią również po polsku, żeby dziecko też umiało mówić w ich (czyli naszym) ojczystym języku.

Gość gość
Polak widocznie jakaś c***a co to się nie potrafi żonie przeciwstawić więc dziecka po polsku mówić nie uczy :o A do Polski z rodziną też nie przyleciał bo pewnie żonie szkoda kasy było, lepiej niech dziadek się wykosztuje

Gość gość
dziadek chcial sie popisac i cos powiedziec po angielsku

Gość gość
dziadek już pewnie na sam kurs języka angielskiego kupiony na alledrogo nieźle się wykosztował :O

Gość gość
otóż to dziadek poniósł same koszty, a synuś z żonką wygodnie w Anglii nic ich nie obchodzi

Gość gość
ta mała dziewuszka jest słodka , ale wystraszona coś jak zobaczyła dziadka

Gość gość
bo był biały to się wystraszyła!

Gość gość
jej tata też jest biały :D :D

Gość gość
gardzi Polakiem, jakby jakiś czarny przyjechał to by się na szyję mu rzuciła

Gość gość
19.29 Mam takie same wrażenia. Smuci mnie ta reklama. Przykre jest też to, że ta wnuczka to nie jest niemowlak czy roczniak a dziadka na oczy nie widziała. I że ojciec dziecka już takim angolem się stał. Nie chciał żonie pokazać swego kraju, rodziny? Smutno, smutno...

Gość gość
Przestancie. Reklama jest piekna za kazdym razem jak ja widze to placze bo mnie wzrusza ogromnie. Pokazuje ze nie ma rzeczy niemozliwych i niegdy nie jest na nic za pozno. Oby wiecej takich reklam :)