Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Titanic ogladacie? Zawsze wywiera na mnie

Polecane posty

Gość gość

ogromne wrażenie mimo ze oglasalam go juz tyle razy... przerazajacy i piekny

Gość gość
Filmidło dla kur domowych.Nic ciekawego.

Gość gość
Ja uważam, ze to swietny film, obecnie się już takich filmów nie robi, bo poszli w seriale, ale lata 90 to były najlepsze filmy, Titanic, Gladiator. Titanic to fantastyczny film pod każdym wzgledem

Gość gość
Ile raz bym nie ogladala to zawsze trzyma w napieciu mimo ze wiadomo jak sie slonczy. Nie na darmo dostal tyle oskarow.

Gość gość
A ja wciąż uważam że to wstrętne filmidło dla kur domowych.Efekty specjalne beznadziejne,nuda,wcale mnie nie wciągnął.Co więcej nawet na nim nie płakałam,przeciwnie,śmieszył mnie i denerwował.Kicz.

Gość gość
No rzeczywiscie slabe efekty, tylko zbudowali replike statku:D

Gość gość
dziś - kompletna idiotka z ciebie..

Gość kot z piekła rodem
Film jest straszny. :( Okropnie pocukrowana, licha historia miłosna. Dno, tak jak skończył statek. Ale to tylko moje zdanie. ;)

Gość gość
Ja jak zwykle sie popłakałam piękny film mój ulubiony

Gość gość
A dla mnie denerwujacy. Ta postawa ludzi ze w obliczu takiej katastrofy podzialy spoleczne byly najwazniejsze i przez to zycie stracilo tyle osób.

Gość gość
Możliwe że kiedyś na nim zginęłas

Kiedyś owszem, płakałam nieraz na tym filmie. :) Ale widziałam go już tyle razy,że chyba nie robi już na mnie większego wrażenia,chociaż przyznaję,że tak raz w roku sobie włączę,bardziej z sentymentu. Też uważam,że film jest dobry,chociaż za Di Caprio nie przepadam (był świetny w "Incepcji"-polecam).

Gość gość
Dziewczyny. To gniot jakich malo!

Gość kot z piekła rodem
Myślę, że kobiety dzielą się teraz na fanki Titanica i Greya oraz na "te inne".

Gość gość
Titanic to gniot, a Grey to dopiero syf. Bylam tak zazenowana tym gownem, ze nie moglam na to patrzec. Recenzje same mowia za siebie. Dobre filmy romantyczne to Pamietnik a erotyczne 9 i pol tygodnia z K Basinger i Rurką jak byl jeszcse przystojny. Ale niektore dziewuchy to za grosz gustu nie maja

Gość gość
Bo o gustach sie nie dyskutuje :) Mi kompletnie nie podobał sie 9 i poł tygodnia.. przereklamowany gniot jakich mało :P Za to ostatnie tango w Paryzu... :) A Titanic spoko, trzeb docenic rozmach tego przedsiewziecia, tak jak Akademia Filmowa :) Zreszta Cameron to marka sama w sobie..

Gość kot z piekła rodem
Akademia nie jest obiektywna. To jest biznes. ;) Sama wolę bardziej nastrojowe filmy niż wszystkie wymienione. Ale to prawda, że o gustach się nie dyskutuje.

Gość gość
Rozmach rozmachem, gust gustem

Gość gość
Co ma 9 i pol tyg. do Tanga...Nic

Gość kot z piekła rodem
Ostatnie tango to klasyka kina. Z super sceną seksu analnego- na masło. :D

Gość gość
Do gościa 22:29 dlaczego cię denerwuje.postawa tych ludzi? Przecież właśnie jest o tym film. To nie tylko historia miłosna i historia katastrofy ale właśnie tematem filmu były także.podziały klasowe. Cameron chciał pokazać jaki wpływ na ludzi i ich losy miało to, którą plyneli klasą. W jednym z wywiadów dot. Titanica powiedział że.tak jest do dzisiaj. duży procent ludzkości już dziś jest stracony na starcie, bo nie ma dostępu np. do wody, edukacji, usług medycznych, ludzie pracują za.dolara dziennie lub cierpią głód. Urodzili się tu czy tam, warunki są jakie są i na prawdę trudno odmienić swój los. Jeżeli mogę was pocieszyć, to myślę że większość ludzi w. Polsce plynie w jedynce, a jedynie mały procent w dwójce.

Gość gość
wczoraj x sory, ale piszecie jak ostatnie tępaki... Tez mi się nie podobał Grey, ale pisanie o w miare dobrych filmach, ze gniot, syf, dno, czy wy rozum macie? Nie jestem fanką "kobiecego" kina, ale moim zdaniem Titanic wcale taki typowo nie jest. Pamietnik mnie na maksa wynudził, jak dla mnie to właśnie jest typowy film dla kobiet, ale tez nie będę pisać, ze to dno- jak wu macie w zwyczaju, bo miał swietne zdjęcia.... titanic to film z najlepszym aktorstwem, dobra klimatyczną muzyka, oglada się swietnie, efekty- cud miód, te zdjęcia pod wodą Titanica na początku sa prawdziwe, zrekonstruowali wiernie nawet meble jakie tam były do fimu... główny wątek to katastrofa statku, a nie romans, bo on jest w tle , film jest momentami denerwujący, ale przez to ciekawy

Gość gość
Oglądałam raz w kinie i nie mogłam doczekać końca, tak mnie to nudziło. No, ale ja nie jestem fanką kina, więc pewnie moja ocena będzie mało rzetelna, bo dla mnie 99% filmów jest nudnych.

Gość gość
Gosc z 00:21 Denerwuje mnie ta postawa ludzi bo trudno mi sie z tym pogodzic, nie powinno tak byc, ludzie w obliczu tragedii powinni byc ponad podzialami. Swiat nie jest zly, to ludzie są zli.