Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie wymiary i ile ważycie?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 169 cm wzrostu i waże 74.5 kg, wymiary 88 cm biust, 67 cm talia i 91 cm w biodrach i mimo że wymiary są ok to wyglądam jak wielki klocek i mam wrażenie że gruba jestem bo waga na to wskazuje. Wymiary wydają się być w porządku, ale sama widze że szczupła nie jestem, a "ciężka" masywna. Ma ktoś podobnie?

Gość gość
Może waga źle ustawiona?

Gość gość
Chyba jaja sobie robisz. Ja ważę 55 kg i mam 68 w talii, w biodrach 92, biust 87, niemożliwe że ważysz 70 pare.

Gość gość
172 i 52kg.

Gość gość
Prawiczek 37 letni Wzrost 175 waga 154kg

Gość gość
Nie patrzy się na wagę... W to wchodzi wszystko Wzrost,masa miesniowa-jak trenujesz to jest dużo mięśni,tłuszcz,woda w organizmie Każdy dietetyk to sprawdza specjalnym sprzętem.Potem się oblicza wszystko

Gość gość
170, 51 kg Wymiary to: 87-62-87

Gość gość
Ta na bank, zmierz centymetrem, a nie skalowka

Gość gość
22:55 do kogo to?

Gość gość
autorko ja jestem od Ciebie tlyko 2 cm nizsza, mam 167 cm a waze 61/62 kg i mam w talii 72 cm wiec niemozliwe jest ze ty wazac sporo za duzo, masz taka talie. chyba ze taka budowa, ale hm... a ile masz w brzuchu (okolice pepka, obwod podaj jak mozesz).

Gość gość
aha reszta wymiarow (to ja z 23:00) biust ok 89-90 cm biodra 89cm. udo 54 cm jestem poltora roku po porodzie jesli ma to jakies znaczenie. mm 33 lata

Gość gość
Nie robię sobie żartów. Takie mam wymiary. Waga tyle kg wskazuje. Może powinnam ją jakoś wyzerować bo inni domofnicy też się ważą, ale to chyba nie ma dużego znaczenia. Gość 23.42 Mam właśnie wagę która wskazuje ile kg ważą kości, ile % wagi stanowi woda, mięśnie, tłuszcz. Myślisz że pomiar wykonany na takiej domowej wadze jest wiarygodny?

Gość gość
gość dziś jaki chudzielec przytyj coś tłuszczykiem bo zaraz znikniesz

Gość gość
Gość 23.00 Zmierzyłam właśnie, 71 cm. Ja uda mam sporo wieksze, 61 cm.

Gość gość
tu gosc z 23:00 no to mamy zupelnie inna budowe. ty chyba gruszka ja jablko. bo na bank ja mam wiecej w talii i brzuchu niz ty, ale udo szczuplejsze mam tez chudziutkie ramiona. wystaja ci obojczyki? bo mi tak. kiedys tak nie mialam, mam tak od ok roku dopiero. Ok lece chyba spac zaraz... ;)

Gość gość
aha i dodam ze ja wygladam lepiej z boku niz z profilu... sylwetke mam na mysli ... z boku fajny biust i plaski brzuch, a z przodu to prawie klocek, bo minimalna talia w stosunku do bioder

Gość gość
165 cm i 49 kg.Ale to ze stresu przez ostatnie lata.Rzygam jak patrzę w lustro.Dobrze ze jestem sama bo bym się ze wstydu spaliła jakbym się miała przed facetem rozebrać.

Gość gość
Gość 23.12 Nie nie wystają mi obojczyki, ramiona akurat to jest mój mankament bo do szczupłych na pewno nie należą. ;) tak mi się wydaje właśnie ze masz fajne, szczupłe uda, ja mam ogromne i zdaje sobie z tego sprawę, chyba gruszką jestem. Ja nie lubię zdjęć z boku, jakoś dziwnie wychodzę, mam nie duży biust i jakoś źle to wygląda.

Gość gość
Gość 23.14 Nawet nie pisz tak o sobie :(

Gość gość
Hm może z tą waga coś nie tak

Gość gość
23:25 To prawda.Zbytnia chudosc nie wygląda dobrze.Słyszę to po komentarzach koleżanek.Ale schudlas.Jak ty wyglądasz.Już się nie odchudzaj.Ty coś jesz czy żyjesz powietrzem. Człowiek się stara i tak nic z tego.Trochę stresu a waga leci w dół. Cieszcie się kobiety ze macie krągłości bo jakby co możecie schudnąć w razie stresu. Ja wyglądam źle . Jakby doszło do seksu to facet albo by uciekł z krzykiem albo by mnie wysmial. Ale na razie spoko bo i tak jestem sama.

Gość gość
A ja wpadam teraz chyba w obłęd odchudzania, co prawda do Ciebie mi daleko... Bo waże 69 kg, więc nie ma porównania, nie dawno zważyłam się i w dwa tygodnie spadło z prawie 75 kg. Prawie nic nie jem, nie odżywiam się super zdrowo, przeważnie jest to żywność przetworzona w małej ilości, później jakieś warzywa, owoce, na zabicie głodu woda z cytryną, zielona herbata. Chociaż bardzo rzadko głód odczuwam. Waga sama zaczęła lecieć przez chorobę, 3 dni nic nie jadłam, ważyłam wtedy 77 kg, 2 kg spadło. Od tego czasu nie mam praktycznie apetytu ani też dużo zjeść nie potrafię. Nie wiem czy cieszyć się czy martwić się. Próbuje ciąć kcal ale za bardzo nie mam już z czego. Chcę chudnać coraz więcej. Nie przejmuj się ludźmi, nie potrafię ocenić czy rzeczywiście przeraźliwie chudo wyglądasz, ale Miałam znajomą której inni (przeważnie kobiety) też mówili że wygląda jak anorektyczka, wieszak, tyczka, nieraz ją do płaczu doprowadziły. Teraz chodzi po wybiegach (z tym że ona jest naprawdę wysoka), ma narzeczonego. A tamte szaleją z zazdrości ;) nie ma co się przejmować ludźmi bo przeważnie kierują się zawiścia i zazdrością, a nie troska. A już przeważnie "koleżanki". Oczywiście jeśli niska waga jest wynikiem choroby to już co innego. Może za dużo właśnie stresujesz sie? Gdybyś miała z kolei "okrągłe kształty" to pewnie usłyszałabyś że przydałoby Ci się schudnąć, więc i tak i tak nie dobrze. Ważne żebyś to Ty sama siebie akceptowała.

Gość gość
Hmm szybko chudniesz