Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co noszą wasze 8 i 9 letnie corki

Polecane posty

Gość gość

Bo moja ostatnio grymasi ze chce coś modnego ale nie potrafi sprecyzować co konkretnie. Wezmę ją na zakupy ale jestem ciekawa czy wszystkie dziewcZynki w tym wieku interesuja sie moda? Moja chodzi na codzień w rurkach , tregginsach lub dresach , na górę koszula w kratkę lub bluzka z nadrukiem. Oczywiście koszula do rurek a nie dresow. A jakie ubrania kupujecie corkom ?

Gość gość
Nikt nie ma córki tym wieku ?

Gość gość
Ja mam bratanice w tym wieku i też już wydziwiać zaczyna. Bardzo jej się podobają modne ostatnio narzutki tzn takie swetry nie zapinane tylko tak puszczone luzem, koniecznie do rurek czy tam jegginsów. Na wczesną jesień chciała koniecznie ramoneske.. rodzice ja biorą na zakupy i nieraz focha zarzuci, bo nie spełniają jej wszystkich zachcianek. Ona chce się ubierać trochę jak starsza już dziewczynka.

Gość gość
Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
Leginsy jeansy koszulki sweterki za to z włosami szaleje

Gość gość
Mam siostrzenice w tym wieku, nosi albo sukienki, spódnice albo jakieś leginsy i bluzki.

Gość gość
moja ma 8,5 roku ubieram ją głównie w h&m nosi głównie spódniczki - najlepiej mocny klosz , sukienki i getry na szczęście jeszcze nie marudzi w sprawach ubioru ;)

Gość gość
Moja ma lat 9. Chodzi w getrach plus bluzka lub bluza sportowa.tak jej najwygodniej. Nie chce spódniczek czy sukienek do szkoły ze jej przeszkadzają w swobodnej zabawie.do kościoła czy na jakas okazje sukienkę ubierze. Nie wybrzydza i fochów jak na razie nie ma

Gość gość
Nie wyobrazam sobie tego. Moja corka ma 8 lat i nie robi fochow o ciuchy, ale ona duzo rozumie, zna wartosc pieniadza i wie, ze nie spadaja z nieba. Wiadomo, ze moze sobie wybrac, co sie jej podoba, ale bez szalenstw cenowych. Na szczescie corka poki co nie chce dzieciecych ciuchow, to jej jedyny wymog.

Gość gość
Bardzo ładne czapeczki dla mamy i córki można znaleźć w bardzo dobrej cenie z tej strony www.kamea.pl.