Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazony88

badania weneryczne przez dziewczyne

Polecane posty

Gość przerazony88

Mam prośbe o skomentowanie ponizej historii, bo sam juz nie wiem co mam myśleć, mózg mi pęka. Mianowicie chodzi o to, że moja obecna dziewczyna jak ze mną jeszcze nie była puściła się z facetem, o ktrórym nie wiedziała zbyt wiele. Teraz wyszło na jaw, że niezły z niego gagatek. Bałamucił co popadnie, chodził w tamtym okresie na prostytutki. Niestety uprawiali wtedy kilka razy seks bez zabezpieczeń. Skąd to wszystko wiemy na jego temat? Od jego byłej ŻONY, którą poczęstował jakimś grzybem :/ No i teraz mamy problem, że i my możemy być nie do końca zdrowi. Idziemy na badania. Osobiście trzęse portkami :/ Mam do was pytanie czy takie historie zdarzają się często, wam kobietom, waszym koleżankom? Ja rozumiem, że młodość, czas prób itd., ale mnie to troche przerasta. Seks z nowo poznanym facetem, bez zabezpieczeń. Okazało się, że był żonaty w tym okresie. Dziewczyna oczywiście twierdzi, że wtedy mówił, że wcale nie jest, ale czy kogoś z kim idziemy na drugi dzień do łóżka możemy na tyle poznać? Mam wątpliwości co do swojej dziewczyny czy słusznie? Prośba o szczere odpowiedzi. Pomóżcie mi.

Gość przerazony88
Przede wszystkim szkoda mi jej, bo na prawdę w porządku babka. Sama znalazła moją dziewczyne i jej powiedziała. Żona podejrzewała co nieco, jak sama stwierdziała, ale nie mogła uwierzyć o rozmachu jego zdrad i jego stylowi życia na wyjazdach służbowych

Gość przerazony88
Prośba o opinie w temacie

Gość gość
Jeśli uprawiałeś z nią seks w Gumce to HIV nie złapałeś raczej. Co do seksuuuu oralnego to też nikłe ryzyko. Prędzej jakąś grzybicę (Candide) lub coś w tym stylu. Statystycznie uprawiając seks z osoba zakażoną na HIV jest szansa 1/10 że się zarazisz.... mowo o braku zabezpieczenia. Natomiast, jeśli w przeciągu 2-3 tygodni nie miałeś obawów grypopodobnych to raczej chory nie jesteś.

Gość gość
Notabene dziwne, że jesteś z kobietą która sypiała z przypadkowym facetem.... i to takim , za którym była zona wydzwania.

Gość gość
Wspolczesnie kazda kobieta i dziewczyna sie puszcza. To norma u kobiet.

Gość gość
ryzyko zarażenia hiv podczas seksu z osobą zarażoną to 1-2% a 1/10; to primo. A secundo hiv wcale nie jest najgorszy; o wiele groźniejsze jest hcv, którego ryzyko zakażenia to 30%! Nie daje ŻADNYCH objawów, jest śmiertelne, a jedynym sposobem leczenia jest przeszczep wątroby. Poza tym jest jeszcze kiła (zbiera ostatnio ogromne żniwo, jest mnóstwo nowo zarażonych, którzy o tym nie wiedzą), rzeżączką (tą akurat trudno przeoczyć, bo daje wyraźne objawy)

Gość gość
Wiem, ze jest 1-2 procent, ale lepiej dac wiekszy margines... HCV jest grozniejszy to fakt. Jest wiele mitów na temat HIV. W Polsce sa przewaznie 2 postawy, skrajne. Albo mega ryzykowne (cpanie, sypanie bez gumek, nie dbanie o higiene) albo HIVofobia (ludzie mysla,ze przez dotyk mozna sie zarazic albo pocalunek).

Gość przerazony88
No z chorobami to się okaże, badania wszystko pokażą. . Ale brawurowe podejście mojej dziewczyny mnie też przeraża :/ Jakoś ciężko mi to przełknąć, kuźwa spać z żonatym facetem.. jakoś jej tłumaczenie że 'nie wiedziała' wcale do mnie nie trafia. Mam obawy wobec siebie czy będę wstanie jej w pełni zaufać raz jeszcze, gdy ona facetów lubi jak dla mnie 'za bardzo'