Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia 26 Babie

Stomia i Sex

Polecane posty

Gość Julia 26 Babie

Mój partner ma zachcianki,chciałby przeżyć sex analny,ale problemem jest to że mój o***t już nie istnieje,jestem po operacji jelita .Jedyny analny otwór jaki posiadam mam teraz na brzuchu i w ogóle mnie nie podnieca jego drażnienie. Problem jest bo chcę by on był szczęśliwy ale jakoś trudno mi się zdecydować żeby ****ał mnie w brzuch. Kilka razy już strzelił mi tam minetę,ale nic nie czułam. Moją obawą jest to że podejrzewam że jeśli go nie zaspokoję analnie to może sobie znaleźć kogoś na sex analny. Bardzo mi na nim zależy i nie zniosła bym tego,ale dać się walić w brzuch jakoś mnie obrzydza. Jeśli na forum jest ktoś ze stomią niech się podzieli doświadczeniem.

Gość gość
przez dziurę w brzuchu też chyba mózg ci wypłynął, nie pisz dziecko takich durnych prowokacji, bo stomia to nie jest powód do żartów

Gość gość
Czy ty wiesz ze ci co maja stomie to najprawdopodobniej dlatego ze mieli nowotwor !!!! To nie jest żaden powod do żartów !! Troszke wiecej rozumu i empatii ci życzę. ..

Gość Julia 26 Babie
na czole mam nowyotwór . też nie może się ze mną weń kochać bo jądrami mi oczy podbija

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Bardzo zboczona 18stka zaprasza na sex telefon. Jestem Aneta, fotki znajdziesz tutaj: http://sex-rozmowy.pl/aneta_sex_telefon.html Uwielbiam sobie robic dobrze rozmawiajac z facetem na temat sexu.