Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

La Verona Legionowo

Polecane posty

Gość gość

Hej, co sądzicie o tortach i ciastach z tej cukierni? niedługo czekają mnie chrzciny i poważnie się zastanawiam nad tą cukiernią

Gość gość
powiem Tobie tak, ciasta mają wybitne, ale rada dla Ciebie- zamów sobie o wiele wcześniej jeśli masz jakieś typowe wymagania albo wyobrażenia, bo oni robią dobrze, ale czas oczekiwania jest nieco dłuższych, coś za coś wg mnie to najlepsza cukiernia w mieście

Gość gość
kilka razy miałam okazję u nich kupować tort i powiem Tobie, że przepysznie nie ma tak jak w innych cukierniach, że jest mdło tu jest po prostu sa dobre proporcje i przez to ciasto idealnie smakuje zawsze świeże, to muszę też dodać bo też jest ważne no i nie jest tak drogo jakby mogło się wydawać

Gość gość
a ja chciałabym wiedzieć w jakich cenach są torty? chodzi mi o mały tort dla dziecka z jakimś własnym napisem czy rysunkiem jest taka możliwość? no i powiedzcie mi na ile osób starczy ten najmniejszy tort? z jakim wyprzedzeniem należy zamówić tort? i gdzie dokładnie znajduje się ta cukiernia? proszę o adres

Gość gość
musiałabyś do nich podejść i się dowiedzieć bo wiele czynników ma wpływ na cenę jakiej wielkości ma byc tort, jaki ma być ten napis czy chcesz coś własnego jakiś obrazek, czy jakiś zwykły napis no i jakie dodatki ;) powiem tobie, że nieważne co byś zamowiła i tak będzie dobre :)

Gość gość
wczoraj odebrałam od nich tort zamówiony jakieś 2 tygodnie temu powiem wam, że taki tort... za taką cenę... to cud świata smakował niesamowicie nie było w nim żadnej przesady, nie było za dużo kremu, wszystko dobrze wyporcjowane goście zachwycali się wykonaniem dodatkowym dla mnie atutem okazała się być cena zmieściłam się w 50 zł dzięki wielkie

Gość gość
powiem wam, że nie przepadam za tortami,zawsze jak zamawiałam gdziekolwiek to albo było zbyt dużo kremu,przez co tort był zapychający,albo brakowało cukru, albo było mało owoców, czy dodatków, za to w La Verona mnie mile zaskoczyli to dzięki nim pokochałam torty

Gość gość
zgadzam się ;) też nie lubię tortów gdzie jest za duzo tego, czego nie powinno być za duzo dlatego jedyne torty jakie zamawiam to są te z La Verona oni na dodatek potrafią je robić indywidualnie, tak jak klient sobie tego życzy

Gość gość
dziękujemy pani Beato, za dobór pięknego i niesamowicie smacznego tortu! gościom i nam bardzo smakował a jak wyglądał... cudo! na pewno skorzystamy z La Verona jeszcze nie raz!

Gość gość
pychotka ;) niektóre desery w tej cukierni są dla mnie nowością , ale ciekawym doświadczeniem dawno nie spotkałam się z tak przyjemną obsługą i wyśmienitą kawą faktycznie... mają wiele wspólnego z Włochami! :)

Gość gość
z przyjemnością odwiedzamy to miejsce z przyjaciółkami to idealne miejsce do spotkań, plotkowania, przy dobrej kawce i wspaniałym jedzonku fajnie, ze wprowadzili też do oferty nie tylko słodkie przekąski polecam!