Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przegralam zycie

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat. Skonczone tylko liceum. Mam ok 5 lat (!) przerwy w zyciorysie (brak aktywnosci typu praca czy nauka) Lecze sie do dzis z depresji, nerwicy, fobii. Nie mam pracy, pieniedzy, wyzszego wyksztalcenia, przyjaciol, boje sie, ze nie mam takze przyszlosci :( Chcialabym cos zmienic, ale jak i za co :( Jestem do niczego

Gość gość
brzydcy mają w życiu żle, jestem otyła, mam zeza i łuszczycę a także jedną nogę 3 cm krótszą od drugiej

Gość gość
Po co ten glupi podszyw?

Gość gość
Ja mam gorzej od Ciebie. Studia skończyłam ale też mam fobię i nerwicę i nie mam pracy, jestem nieśmiała, niekomunikatywna, a wszędzie szukają przebojowych i komunikatywnych ludzi. Kto Ciebie utrzymuje?

Gość gość
to jak jesteś piękna , seksowna to czego beczysz? ogarnij się młoda jesteś szkoda młodości., do ludzi wyjdż.

Gość gość
oj tam nie jestem piękna. żyję z tego , że utrzymuje mnie sąsiad za seks na dochodząco

Gość gość
O matko, szkoda coklwiek pisac bo tylko sie podszywacie :(

Gość gość
ch$%^owe jest to wszystko :(

Gość gość
@01:57 a Ciebie kto utrzymuje?

Gość Arek91
Mam podobnie, tylko wyjęte z życia jakieś 7 lat i jestem po gimnazjum (lat 26 obecnie) Mi to już wszystko jedno

Gość gość
cóż skoro się podszywacie to idę po baterie do wibratora

Gość gość
kto was ludzi utrzymuje? jak można 5 lat nie robić NIC???? w ściane przez 5 lat patrzyłaś czy co? Nawet samemu coś się uczyć, cokolwiek, nawet ze ściągniętych ebooków z netu, ZERO KOSZTU, nie rozumiem was ludzi

Gość gość
Mialam trudne okresy w zyciu, najpierw choroba mamy (rak), ktora sie opiekowalam, pozniej moja, g**** i inne no i tak sie uzbieralo 5 lat :(

Gość ekspert ludzki
Oj tam. Można tak jak ja, przez rok patrzeć w ścianę, by nie rozpraszać się przy analizowaniu ludzi. I dzięki temu jestem ekspertem. Pomyśl o tym ile zachowałaś czystości seksualnej podczas tych 5 lat.

Gość gość
nie jesteś przegrana dziewczyno wejdź na stronę Karoliny . W wyszukiwarce google wpisz słowa : Sanktuarium Karoliny Zawada , a tam znajdziesz wielu młodych podobnych do ciebie , które odnalazły swój los i są szczęśliwe .