Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który z facetów z ero jest najprzystojnieszy? part 2

Polecane posty

Gość gość

się zacina dziadostwo :O

Gość gość
TURLAJ SIĘ dziadu w pisdu:p .

Gość Najszybszy w mieście
Zanim tam przepchniecie to ja się tutaj wypowiem 😴 Przecież ten temat jest jak płyta w odtwarzaczu Jest 14 utworów a potem znów to samo :(

Gość gość
Ja jestem :classic_cool: 🌼

Gość gość
Najeczek najsłodszy dzióbeczek 😘

Gość gość
Kurfa to kurfa:classic_cool:

Gość gość
Najeczek to pedofil jest .

Gość gość
gośćEnea dziś gość dziś zniszczyliscie temat smutas.gif XXX Za dużo elit A tak poważnie, czuję się trochę współodpowiedzialna za to co się stało. Za co przepraszam, choć nie wiem czy powinnam Już wcześniej były jakieś durne przepychanki, ale to co się stało po moim poscie przerosło wszelkie moje wyobrażenia. Rozumiecie, w moim środowisku jednak załatwia się wszystko pokojowo. Nikt też pod nikim nie kopie dołków i nie hejtuje Ja po prostu oddałam głos na kogoś kogo lubię, w zamian za co zostałam obrzucona błotem. W dodatku wzięta za kogoś kim nie jestem. Współczuję tej Imperium. Cokolwiek i z kimkolwiek to coś zrobiła, zadziwia mnie skala agresji, która ją dotyka. Tak tak, znowu na pewno ktoś mnie posądzi, że ja to jednak nie ja i dostanie mi się po głowie Trudno. Tym razem powściągnę swój narcyzm i powstrzymam się od sarkazmu, prawdopodobnie też od komentarza w jakimkolwiek innym tonie. Mogę jedynie współczuć, że zamiast spędzać miłe chwile, realizować się w jakiś ciekawy sposób czy rozwijać swoje wnętrze, co poniektórzy marnotrawią go na wypisywanie bluzgów w Internecie. A może znowu się zapędziłam z moją arogancją? Czy współczucie to arogancja? Trochę tak, bo to takie stawianie samego siebie ponad innych. Kończę, bo miało nie być sarkazmu Jeszcze słowo na temat samej idei takiego konkursu. Oczywiście jest ona bez sensu. Temat wymyślono prawdopodobnie w celach prowokacyjnych Niemniej jednak tak jak napisała osoba powyżej, nie da się ocenić kto jest najprzystojniejszy, nie zobaczywszy wszystkich. Mało tego nie da się tego zrobić na podstawie fotek. Fotki kłamią Jest photoshop, korzystne oświetlenie czy poza. Nie mówiąc już o zdjęciach fragmentarycznych np. ust, z których niewiele wynika. Najlepsze są kontakty w realnym świecie. One weryfikują wszelkie wyobrażenia Życzę więcej znajomości realnych, mniej wirtualnych złudzeń

Gość gość
gośćEnea dziś No i oczywiście refleksji na temat domowego budżetu gość dziś Kurfo enea z niebieskiego to napisz a szambo to kurfa i prostytuta o wyglądzie czarownicy nie martw sie o nia bo ona o nikogo sie nie martwi. gość dziś Gdzie ty widzisz, że ktoś po Najku jechał? gość dziś A co jeśli poza zdjęciami czy fragmentem zdjęcia ktoś zweryfikował faceta na żywo? Nie Ty jedna Eneo miałaś okazję kogoś poznać poza forum. Głupi topick. przyjaciel in spe dziś Ja jechałem ale się przejechałem bo ten gamoń nie przyjmuje nic na klatę niestety. Niektórym potrzeba steku bo powinni sobie w żyły wpuścić trochę krwi. gośćEnea dziś gość dziś Nie mam potrzeby zakładania niebieskiego konta Nie pisuję tu, tylko wyjątkowo, bo mnie sprowokowaliście gość dziś wczoraj Enea probowalas od najeczka foty wyciagnac . jak poszlo? gość dziś Login wylogowana enea albo won kurfo do roboty : gośćEnea dziś gość dziś A co jeśli poza zdjęciami czy fragmentem zdjęcia ktoś zweryfikował faceta na żywo? Nie Ty jedna Eneo miałaś okazję kogoś poznać poza forum. Głupi topick. XXXX To wtedy musiałby to zrobić ze wszystkimi i wybrać tego naj Dobrze moi Kochani, nie odbijajmy piłeczki, bo przypomina mi się, nie wiedzieć czemu, scena z "Milczenia Owiec", kiedy agentka Starling błądzi po ciemku w piwnicy, a morderca zaopatrzony w noktowizor szturcha ją od czasu do czasu, bawiąc się z nią jak z dzieckiem. Oczywiście jak to zawsze w życiu bywa do czasu

Gość gość
Jakim trzeba być zjepem żeby siedzieć i wklejać jakieś bzdury :D To ty zbanowana śmierdząca Muszko Łakomczuszko? :P:P

Gość gość
gość dziś I tak przez przy trafilas na ten temat? Smierdzisz spalonym starym nickiem gośćEnea dziś gość dziś wczoraj Enea probowalas od najeczka foty wyciagnac . jak poszlo? smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif XXX Nie dało się. Nieugięty jest gość dziś Najka widziała każda gość dziś gość dziś Agnieszka waruje. Mąż alimentow nie przelał? Szukasz sponsora? Idz do Wilka i do Kreski po dolary gość dziś gośćEnea dziś gość dziś Login wylogowana enea albo won kurfo do roboty :d XXX O, profesor Zobacz co się dla Ciebie nauczyłam gość dziś Kto to ta Enea? Najpierw sama narobiła smrodu a teraz zatyka nos i udaje że inni popsuli powietrze Twierdzi że ponieważ ona widziała jednego na żywo dlatego więc on jest naj, no bo ona go przecie widziała! a druga widziała też jednego a reszty nie, no ale jej naj to już nie jest naj , bo przecie reszty nie widziała , więc nic nie wie i w ogóle. gość dziś gość dziś Ja nie widziałam Naja . gośćEnea dziś gość dziś Kochanie, czemu bierzesz życie tak poważnie? Przecież ja napisałam tamto pół żartem pół serio. Zobacz ile niepotrzebnych napięć zrodziło się w Twojej główce przez takie nadmierne nadymanie się. Gdzie się podziało Twoje wewnętrzne dziecko? PS. Ja się przynajmniej podpisuję. A Ty kto? gość dziś właśnie a ty to kto Enea? śmierdzisz ususzonym petem Agnieszko z Sopotu o wygladzie czarownicy i mentalności taniej dzifki. siedzisz tu od rana i stękasz jakbyś miała zatwardzenie. ten sam styl, ta sama wyniosłość, podłość i mentalność co Imperium Inessy której otjepało po weselichu z Wolfem. skońćz tą szopę stara głupia babao myślisz, że naj lub cynik polecą na twoje krótkie nózki lub dziecko by cię sponsorować? stań na ulicy może prędzej zarobisz gość dziś naj chyba polecial na nia a cynik to na sto procent

Gość gość
Awantura :D

Gość gość
gość dziś naj chyba polecial na nia a cynik to na sto procent gość dziś gość dziś Sądzę, że nie, biorąc moje wysokie koszty utrzymania A Ty? Nie musisz czegoś przypadkiem zaprojektować w pracy? Lub zbesztać jakiegoś podwładnego? Ja idę poszukać pracy, bo zaczynam się zasłaniać narcyzmem i bronić sarkazmem, pod którym nic się nie kryje. Poza tym narcyzmem oczywiście Na pożegnanie porcja serduszek gość dziś Naj to pedał i chúja sprzedał cynik wieczorową porą dziś ja lecę na Eneę gościu, także trafiłeś gość dziś Szamberium spiertoliła Albo poszła sie podmyć. To, że w chó/ja/ mężulka robiłaś i z Wilka zrobiłaś idiotę nie znaczy, że całe forum możesz w bambuko babciu Agusiu robić. Kuciapkę podmyj bo śmierdzi gość dziś Tak sobie czytam i zaczynam rozumieć funkcjonowanie tego miejsca. Tu nareszcie można być kimś. Bo rak po prawdzie Cyniku, kogo to obchodzi czy jesteś najprzystojniejszy , czy lecisz na Eneę itd itp. Wygląda to wszystko jak towarzystwo wzajemnego wylizywania rowa. gośćEnea dziś gość dziś Byłam na forum dla komunistów, ale tam też pustogłowie, więc wróciłam do was, bo tu chociaż wesoło To o czym my to? Ach tak. Patrz na moje usta, będę wolno mówić. Nie jestem A g n i e s z k a Cyniku, wiem, ostrzegałeś. Ale cóż ja mogę poradzić na to, że lubię wtykać paluszki do ognia? gośćEnea dziś gość dziś Tak, zwłaszcza mój i Agnieszki z Sopotu. Tak sobie nawet myślę czasami, że jesteśmy niezłymi szczęściarami. O takim lizaniu niejedna może tylko pomarzyć gość dziś Agnieszka Ineska dalej czeka. Kwoka Życie realne jest piękne, zima, zbliżające się Święta nie anonimowe posty wirtualnych dzifek i koniobijców. Dobre i to jak nie macie realnego popycha/cza/ [szczególnie ty Agnieszko i skrętu macicy dostajesz] Widać, że zatraciłaś się na dobre w tym wszystkim. Zdrowia życie i żywego k****sa w końcu gość dziś Enea to Agnieszka była narzeczona Wilka Ta od opowiadania, poronienia i seksu w publicznym Wc Chyba wtedy po kota jechała Uciekająca Panna Młoda gość dziś Enea to Chwila Intera matole gość dziś gość dziś Agnieszka Ineska dalej czeka. Kwoka Życie realne jest piękne, zima, zbliżające się Święta nie anonimowe posty wirtualnych dzifek i koniobijców. Dobre i to jak nie macie realnego popycha/cza/ [szczególnie ty Agnieszko i skrętu macicy dostajesz] Widać, że zatraciłaś się na dobre w tym wszystkim. Zdrowia życie i żywego k****sa w końcu Ccccc Jaka ty musisz być "szczęśliwa" Akceptujesz tutaj kogogolwiek? gość dziś wywłoka cały dzień siedzi i wyzywa Enee aka Chwile,zazdrosna o Cynika gość dziś przecież to facet pisze, kobiety nie są takie chamskie Kusza Myślivski dziś Normalnie Dzień Świstaka. Całkiem dobrze znoszę trolli, hejt, nawet gęś, ale ta powtarzalność mnie dobija, postarza lico, komórki jajowe przestają mi dojrzewać, cukier mi w sklepie drastycznie drożeje. Nie odpuszczam jednak, dzielnie tu wracam, dziś po to żeby dowiedzieć się co uradziliście w sprawie męskiej urody. A Wy jak zwykle... Dzień Świstaka...

Gość gość
gość dziś Jakim trzeba być zjepem żeby siedzieć i wklejać jakieś bzdury To ty zbanowana śmierdząca Muszko Łakomczuszko? X Nie wstydż sie swoich wypocin debilko .

Gość gość
przygłupy od wklejek.. zeżryjta se te forum

Gość gość
ość dziś Zazdrosna o co? o złodziejkę wierszy czy o rozwiedzioną wywłokę z Sopotu jak Kaczyńska? Nie załamuj mnie gdyby nie internet gdzie byście boroki błyszczeli? Wszelkiej maści kurfy, rozwódki, prawiki i wielenicki? Szambo jesteś szamberium i siedzisz w szambie Kusza prócz wielkiego nosa ma dziecko z facetem poznanym na forum To jest dopiero osiągnięcie, nie wymysł Chwila aka Intera Inesso aka Imperium Szamberium jepałyście się z Wilkiem VvvvV wywłoczko Intera aka Chwila nigdy nikogo nie obraziła. Daj odpocząć temu forum od siebie bo plujesz sie od rana dzień w dzień :) gość ktosiek dziś Jak na kogoś Intero( czy tam Eneo czy Neo ) komu nie zależy by tu zaistnieć i w ogóle, tamte są nielizane tylko myśma lizane , tamte są onany tylko Cynik i Naj to nie onany, słowem reszta som be a my nie-, wykazujesz się nadgorliwością w pisaniu na tym forum . A nadgorliwość jest gorsza od ...nie, nie od kominizmu, od faszyzmu jest gorsza VvvvV gościu super ktosio Błędny zjep analfabeta wygrywa w przedbiegach i tego sie trzymaj :)

Gość gość
gość dziś przygłupy od wklejek.. zeżryjta se te forum X żryj krzesło stara k***o

Gość gość
Jakim trzeba być zjepem żeby zakładać takie tematy .

Gość gość
Wklejkarz się wkurfił :D