Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu a bóle

Polecane posty

Gość gość

Witam. Minimalnie spóźnia mi się okres dziś jest 29 dzień cyklu. Dostaje różnie po 26,28. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że dziś w nocy obudził mnie potworny bol brzucha, biegunka. Na początku myślałam że zaraz dostanę okres ale bol był tak silny że nie wiedziałam jak się nazywam. Było mi słabo, zwijalam się z bólu. Rodzice wezwali pogotowie bo nie wiedziEli co jest grane po zastrzyku dozylnym bol minął tylko dlaczego nie mam tego okresu? Wiem że stres wpływa dodatkowo ale nie umiem się nie stresować poza tym skąd aż takie bole:( czy to moze byc jakiś objaw ciąży? Czy to możliwe żeby tak odrazu dawała znać o sobie aż w ten sposób?

Gość gość
Nie dam rady teraz na szybko umówić się do ginekologa:(

Gość gość
Cy ktoś mógłby się wypowiedzieć?

Gość gość
Zrób beta hcg kosztuje około 30 zł wyniki można dostać w ten sam dzień upewnisz się czy to ciąża. Nikt ci przez internet nie powie co ci jest

Gość gość
Rozumiem że nikt mi nie powie chodzi mi tylko o jakiekolwiek opinie innych bo ja sama już głupieje. Jak nie dostanę do jutra zrobię ten test ale cholernie się boje co takie coś moze oznaczać bo nigdy tak nie miałam. A miałam wrażenie że babka z pogotowia była obrażona że musiała do mnie jechać. A niby co ja miałam zrobić? Leżałam i zwijalam się z bólu a byłam coraz słabsza. Czyli myślicie że ciąża odpada? Chyba że jakaś zagrożona?? Sama mam mętlik w glowie

Gość gość
Nie chce tej ciąży teraz za niecałe 1,5 roku bierzemy slub nie będzie to dla mnie super wiadomość przed ślubem:/

Gość gość
Myślę że jakiegoś mega powodu do obaw nie powinnam mieć ale jakas możliwość zawsze jest skoro ten seks w związku jest. Tabletek nie biorę, jeśli seks to nigdy nie kończymy w środku jeśli nie mamy gumek. Przeważnie wspolzyjemy z prezerwatywa. Ale te objawy są dziwne. Ten ból był potworny i nie życzę takiego nikomu

Gość gość
A taki dozylny zastrzyk może mieć wpływ na ten okres? A raczej jego brak

Gość gość
O seksie to nawet nie chce mi się w tym momencie myśleć. Jeszcze jedna myśl mi się nasunela...ciąża pozamaciczna ale cholera Lekarz z pogotowia chyba by na to wpadł że może być takie podejrzenie:/poza tym pewnie bym krwawila. Coraz większy stres i coraz większy mętlik w glowie:/

Gość gość
Jesteś jeszcze?:(

Gość gość
Już sobie może coś uroilam nie wiem:( ciąże pozamaciczne to raczej zadkie przypadki ale sa:( próbuje poprostu ogarnąć skąd te bóle jeżeli okresu nie dostałam. I pytanie czy tego typu ciąża dałaby tak wczesne objawy. Nie wiem kurde zwariuje:(:(

Gość gość
Ile czasu się spoznia? W szpitalu mówilas, że spóźnia się? myślę, że powinni Ci zrobić badanie pod kątem ciąży... Idz po test. Oczywiście może się mylić, ale Czesciej wydaje mi się.. że wychodzi wiarygodny. Ja robiłam dwa testy, oba pozytywne, na drugi dzień beta dla potwierdzenia. Dodam, że brak okresu był jedyna wytyczna ciąży. Brzuch cały czas mnie bolal jak na okres. Ja bym nie wytrzymala i zrobiła test na Twoim miejscu.

Gość gość
Nie spóźnia się teoretycznie jakoś bardzo bo dziś jest 29 dzień cyklu. Dostaje różnie czasem po 25 czasem dopiero po 28 do 30. Raczej rzadko 30 ale kwestia jednego czy dwóch dni to nie problem. Problemem są te bóle które były w nocy. Teraz nic mnie nie boli, jestem tylko słaba ale to może z nie wyspania. Może i się nakręcam ale męczy mnie sytuacja z tymi bólami, myślałam że po prostu zaraz będzie okres a potem ten ból się tak nasilil w momencie i nic:(

Gość gość
Tyle że może być tak że na jakiekolwiek tego typu objawy ciąży za wcześnie bo przecież skoro 29 dni temu miałam okres który trwał 5 dni więc nawet jakbym zaszła zaraz po okresie to ani w 4 tygodniu bym jeszcze nie była. Nie wiem.jak to jest z ciąża pozamaciczna. Musze się jakoś odstresowac:(

Gość gość
Przede.wszystkim spokojnie może poprostu to był bol zwiastujacy okres a że silniejszy niż zwykle no cóż zdarza się. Nie myśl odrazu o ciazy

Gość gość
Miejmy nadzieje ze masz rację. Szczerze mówiąc o niczym innym teraz nie marze jak normalnie dostać okres jak najszybciej. Idą święta nie chce się zamartwiac i nie wiadomo co jeszcze