Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wychodzace za maz i wiazace sie z biedakami, cpunami, alkoholikami

Polecane posty

Gość gość

Ruchaczami itd. A nie z bogatymi, spokojnymi i niesmialymi facetami, to takie same idiotki jak te co wiaza sie swiadomie z zarazonymi hiv i aids.

Gość gość
Mnie bogaty nie chce a biedny wyskrobalby mi ostatnia zlotowke z portfela. Wiec wole zostac sama ,mam 34l i moje zycie jest juz zamkniete.

Gość gość
13:58 no bo widocznie brzydka jestes, stara i nie jestes dziewica. Bo faceci wola piekne i mlode dziewice. Ci co wiaza sie ze starymi i brzydkimi nie dziewicami to tez takie same lamagi jak te co wiaza sie z biednymi cpunami i alkoholikami.

Gość gość
Jakie bledne kolo, zwiazemy sie z bogatym to piszecie debile, ze szukamy sponsora, bankomatu a jak z biednym sie zwiazemy facetem to ze jestesmy idjotkami.Nikogo nie idzie poznac ,bogaty ma zryty beret od kasy a biedny pasozytowal by na moim portfelu.Spadajcie, sama dam sobie rade, jestem nie zalezna i mam na facetow wyj****e!

Gość gość
14:05 nie bledne kolo tylko od takich pasozytow wyzywaja was wlasnie biedne cpuny i alkoholicy, ktorzy nie maja kasy i chca was wpedzic w poczucie winy, zebyscie zwrocily uwage na ich biedne dobre zacpane duszyczki.

Gość gość
Malo ktory bogaty powie, ze kobiety leca na kase, bo w wiekszosci sie tym nie przejmuja bo kase maja i utrzymanie kobiety nie stanowi dla nich problemu. Tylko biedaki cebulaki maja z tym problem z oczywistych powodow!

Gość gość
14;02 No wlasnie mi kazdy mowi ze jestem ladna i co i sama ,wiec tak musi byc i tyle. Jestem mozna powiedziec tez zbyt rzeczowa a uwazam sie za przecietna ,bo wiem ze sa ladniejsze odemnie kobiety, i co z tego ale sie nie porownuje z innymi kobietami bo i po co.

Gość gość
Ja znam jrdnego takiego niby pseudo bogatego debila ktory mysli ze jak kupił sobie schidy xa 20 000 to jest mega bogaty.Po pierwsze kpina!a po drugie w życiuvbym takiego nie chciała bo klnie pije bije żone i ogląda p****le .Tfu.Do Gołebiewskiego jak zjechała tgzw."ylita "aktorzynow i prezenterow telewizyjnych (nie wymienię z nazwiska)to sie zachowywali gorzej niż nie jeden prosty biedak.Wszystko zależy od wychowania kultury i charakteru a nie stanu posiadania.s

Gość gość
14;10 Jestes cebulakiem, cpunem, bo wyzywasz kobiety od idjotek .Co cie to obchodzi z kim sie wiaza ,moze zazdroscisz ze nie wybraly ciebie.A ty dlaczego autorze jestes sam co?

Gość gość
Kultura i dobrym wychowaniem dzieci nie wykarmisz, ale probuj! Selekcja naturalna zweryfikuje. :)

Gość gość
14:18 bo jestem niesmialy, brakuje mi pewnosci siebie, a gdy juz jakas gdzies chce zaprosic to mowie, ze nie chce. Albo mnie olewaja na sympatii i nic nie odpisuja.

Gość gość
14.19 Mam dwie rece i nie jestem leniem smierdzącym !Potrafię pracować,sadzę jarzyny i owoce,zbieram grzyby i jagody,mam swoje jajka jestem zaradną kobietą!Moj jako aids ani hiv nie ma!

Gość gość
14.18 Dokładnie !a aidsa to pewnie ty masz.!s

Gość gość
14.18 sorry z tym aidsem to było do autora.Osibiscie pracowałam z kobietą ktora miała aids i zwolniłam sie bo bałam sie że sie zarażę.s

Gość gość
14;02 P********z bylam mloda i bylam dziewica i tez nikt mnie nie chcial .Dziewictwo nie ma zadnego znaczenia w c/i/pe/ mi nikt nie zaglada a stracilam dziewictwo przez glupote swoja ,bo kolezanki w wieku 20l mialy juz mezow, brzuchy i ja im zazdroscilam i dlatego do lozka dziewictwo poszlam stracic. Nikt mnie nie chcial w wieku 20l i nikt w wieku 34l a mam to gdzies. Nakicham na caly swiat!

Gość gość
14:28 jestes p*****lnieta. Zdychaj stara panno bezpotomnie wariatko.

Gość gość
14;39 Dziekuje i wzajemnie a ty ile dzi/we/k w/y/g/r/z/m/o/c/i/l/es , ze nadal jestes sam, pewnie ci juz ropieje.

Gość gość
14;39 Zadna cie nie chce, bo sie boi ze sie zarazi hiv od ciebie .Wszystko ****asz co sie rusza?