Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ProszeoOdpowiedz

Siedem i pół na dziesiec w łóżku

Polecane posty

Gość ProszeoOdpowiedz

Witam po tych wszystkich postach o tzw kobiecie "kłodzie" zapytałam męża jak mu jest ze mną w łóżku a on stwierdził że daje mi 7,5/10 co mam o tym myśleć? To w miare dobrze czy raczej na odwrót?

Gość gość
Lepsze 7,5 niż 5, ale gorsze niż 9 :P

Gość gość
W szkole dostalabys ocenę 3+ lub 4-

Gość ProszeoOdpowiedz
No ok czyli to jest jakis znak od niego że coś nie gra tak?

Gość gośćkobieta
Pewnie nie połykasz;) samo to daje Ci 9,5:P

Gość gość
7,5 to nie zły wynik, mało która dostałaby ode mnie notę wyższa niż 8, a 10 jest nierealna do zdobycia, bo ideałów nie ma :P Poza tym to trochę chamskie stawiać noty swojej kobiecie i do tego mówić to na głos :)

Gość ProszeoOdpowiedz
Zaskocze cie wlasnie polykam ale dopiero od nie dawna i nie leze jak kloda sama zaczynam dobierac sie do niego lubie nowe pozycje

Gość ProszeoOdpowiedz
No właśnie trochę jest mi przykro bo zawsze wydawało mi się że jest nam obojgu super w łóżku zwłaszcza że jest on moim pierwszym i jedynym i ja jego też

Gość gość
jeczysz głośno? niegrzeczne słówka? seksowna bielizna? jesteś ogólnie atrakcycja?

Gość gośćkobieta
To mu sie w d***e poprzewracało za przeproszeniem;) ha ha faceci to pierwsi do oceniania a tak z ciekawości zapytam czy ten Twój to 10/10?

Gość ProszeoOdpowiedz
Jecze mrucze wzdycham niegrzecznych słów nie używam bo nie wiem jak on zareaguje na to sam też nic takiego nie mówi z prysznica przychodzę w samym szlafroku i po chwili już go na mnie nie ma myślę że jestem atrakcyjna chociaż od początku naszego małżeństwa trochę kg na plusie mam ale otyla nie jestem po urodzeniu dziecka mi zostało jestem pewna siebie mówię mu o swoich fantazjach a on mi o swoich też staram się je spełniać

Gość ProszeoOdpowiedz
Ja dałabym mu 9/10 a dlatego że czasem myśli w łóżku tylko o sobie ale jak dla mnie jest rewelacyjny on praktycznie wprowadził mnie w świat seksu mu wszystko tak naturalnie wychodzi zawsze mam z nim orgazm a pieszczotami umie mnie doprowadzić do szału nie mam się do czego przyczepić

Gość gośćkobieta
Nie, nie stawaj na rzęsach i nie rób czegoś na co nie masz ochoty tylko dla ew podniesienia noty;) zgadzam sie z kimś wcześniej że to chamskie i nie na miejscu ale Ty z drugiej strony też bez zastanowienia zapytałaś. Nie użalaj się bo to bez sensu. Facet nie zrozumie i jeszcze sie zdziwi ze to przecież sporo jak tez poprzednik wspomniał:P

Gość ProszeoOdpowiedz
No właśnie zapytałam z ciekawości może lepiej żebym nie wiedziała :-P

Gość gość
a ja myślę ze i tak zawyzyl ocenę. Jako twój facet prawdy ci nie powie jakby co :) Wy wszystkie jesteście dobre w łóżku wszystkie seks bomby to ciekawe czemu jesteście tak zdradzane na potęgę.

Gość gość
Oszukalby ja gdyby jej dal 10/10

Gość gośćkobieta
15:06 analogicznie... Wy wszyscy jesteście tacy dobrzy że kobiety wymyślają miliony wymówek żeby zniechęcić do zbliżeń;) hm zakładam że facet to pisał

Gość gość
Nie przejmuj się jakimiś notami, uzyskanie 9 lub 10 punktów nie jest realne, bo kobiety z taką notą musiałby lubić wszystko, na wszystko się godzić i do tego musiałyby być jasnowidzkami, aby spełniać te zachcianki, poza tym do takich wysokich not potrzebny jest też idealny wygląd i proporcje. Pominę już kwestię punktowania, bo to idiotyzm, albo ludziom jest dobrze ze sobą, albo nie i tyle.

Gość gość
15:10 pudło :) jestem kobieta

Gość ProszeoOdpowiedz
Ok dzięki mój mąż twierdzi że na seks nie narzeka i może rzeczywiście tak jest i już przestanę szukać dziury w całym kochamy się codziennie czuję i widzę że mnie pragnie więc chyba najgorsza nie jestem hehe

Gość gośćkobieta
Wahałam się ale i tak nie zamierzam się kłócić tutaj;) a Tobie autorko powodzenia.

Gość ProszeoOdpowiedz
Dzięki :-)

Gość gość
a czemu jasnowidzkami? Nie można pogadac? Faceci lubią otwarte kobiety które się nie boja,nie wstydza,nie brzydza... Jeżeli się starasz facet doceni i na pewno się odplaci. A wy zazwyczaj jak loda robić to aaa po prysznicu,nie ciągnik za włosy,ale w buzi nie konczysz itd itp Ja jestem bardzo otwarta w sprawach seksu i jak rozmawiać z koleżanką która mówi ze loda tylko pod prysznicem bo ona woli na czysto :o albo chłopak wziął ja od tylu zlapal za szyje a ona ze wziął ja jak Grażynę jakąś i brakowało żeby fiu.a o firanke wytarl :o no ręce mi opadają.

Gość ProszeoOdpowiedz
Ja też jestem bardzo otwarta i wcześniej pisałam o tym że rozmawiamy o naszych fantazjach i próbujemy je realizować ;-) swoją drogą lubie jak mnie ciągnie za włosy

Gość gość
a czemu jasnowidzkami? x A temu że inaczej smakuje niespodziewany prezent w postaci realizacji fantazji niż ten szczegółowo omówiony. Seks podczas którego trzeba wydawać instrukcje jest dziwny trochę :P

Gość ProszeoOdpowiedz
Ano właśnie ale lekkie ukierunkowanie na to co by chciała druga strona jest u mnie zawsze mile widziane :-)