Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość kucharzyna

GGGB ZATRZĘŚ BUFORAMI

Polecane posty

ale okropne zdjecie, po powiekszeniu jakies przeklamanie proporcji, "wyciagniete" zdjecie, rece(szczegolnie jedna) jak u anorektyczki, ble :o

Gość gość
DAJ LEPSZE HEHE :D

czy ja na tej rozmazanej fotce mialam maly kolczyk w pepku, bo tez jakos dziwnie wyglada, a wtedy chyba go nosilam:D

Gość gość kucharzyna
zerwalbym z ciebie te szmatki i rżnał brutalnie na tej plaży ażbyś sie popłakała hehe :d

raczej za takie okreslenie jak w temacie dostałbyś w twarz prymitywie:classic_cool:

Kat0wice dziś tak, to ze zostalby spoliczkowany za chamtwo i takie okreslenie, jest ciezkiem przestepstwem, masz racje grzegorzu grozi mi wiezienie:classic_cool::D

psychoza widzę nie odpuszcza stalkerko, bo to nie mój temat a za groźby jest paragraf w prawie karnym, myślalaś że ci odpuszcze ?? :D Dopiero, po wyroku skazującym ciebie za stalking, ktory bez wątpienia ci sie należy!

Gość gość
debilu który założyleś ten temat GGGB to HIM matole!!!!!!!!!!!!!

Pewnie szmata dalej wrzuca tu zdjecia jakiś dziewczyn i pisze, że to jej, a Jurki ogórki łykają wszystko co sie im podsunie :O Powtarzam po raz tysięczny, nigdy nie będzie żadnego zdjęcia z karteczką GGGB na którym niby jest mulatką, bo to jest kit dla takich debili jak wy.

Gość gość
19 lat i takie duże cyycory?? myślałem, że ma malutkie jak Rihanna :(

ina® dziś to zdjecie jest jakies lekko znieksztalcone, co najbardziej widac po rekach...:) malutkich nie mam, raczej srednie/pelne ale na innych zdjeciach, przy normalnych proporcjach sa minimalnie mniejsze.:classic_cool:

nie bede kontynowac tego tematu, poniewaz to zdjecie bardzo niekorzystnie mnie przedstawia.:classic_cool::o

A, ta dalej swoje:O Nie przdstawia ciebie tylko, jakąś zupełnie inną osobę, komu ty chcesz ten kit wcisnąć ?? Napisz nam coś o twoim ojcu nieboszczyku, twoich próbach samobójczych, lub o tym jak dawałaś się walić z czego byłaś dumna kilka razy dwóm kolesiom stalkerko!

Kat0wice dziś i kto tu jest stalkerem Grzegorzu?;) ale wszystko wybaczam, bo wiem ze jestes chory.:)