Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piekne kobiety ktore znacie sa fajne czy raczej wredne i dlaczego wredne?

Polecane posty

Gość gość

Z tych b.ladnych co ja znam, to jedna jest wredna i nienawidzi kobiet, zupelnie nie wiem czemu, przeciez malo ktora moze z nia w sprawach urody konkurowac. obraca sie glownie wsrod mezcyzn i nie ma ani jednej kolezanki, nawet z kuzynka ma na pienku. pozostale naprawde ladne a nie te tylko zrobione umiejetnie laski jakie znam to tak pol na pol, czesc jest jednak wredna nie wiem dlaczego...nie tylko dla mnie ale ogolnie taka maja opinie

Gość gość
ja znam dużo co nie sa pieknę a i tak wredne chyba nie ma reguły na to niestety. Ładnej dziewczynie może się wydawać,że uroda załatwi wszystko i czuje się lepsza od innych dlatego jest wredna.

Gość gość
Te faktycznie piękne, które znam, zazwyczaj nie są wredne. Wredne są natomiast te, którym się wydaje, że są piękne. Takie są moje obserwacje. Wśród moich znajomych zauważyłam taką prawidłowość, że im ładniejsza dziewczyna, tym więcej ma kompleksów i tym bardziej nieśmiała jest w stosunku do facetów. Za to te przeciętne kreują się na wielkie gwiazdy, narzucają się facetom, są głośne, bezczelne i nachalne.

Gość Panicara
ja jestem piekna i fajna :)