Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skonczylem niedawno 37 lat, chce sie wyszalec a potem zalozyc rodzine

Polecane posty

Gość gość

chcialbym zostac ojcem za 2.5-3.5 roku, majac ok 40 lat wczesniej chcialbyhm zaliczc co najmniej 5 dziewczyn w relacjach typu luzny zwiazek, krotki ziazek, fak badie itp chcialbym tez zamieszkac z dziewczyna bo nigdy nie mieszkalem

Gość gość
To co Ty robiłeś przez ostatnie 17 lat ? Ja szalalam od 16go roku życia, do 30 i wystarczy.

Gość gość
no niestety mi sie tak zycie ulozylo, ze nie szalalem i chce nadrobic

Gość gość
I znowu manager smęci...

Gość gość
Ciekawe, ale podejście dobre, jeśli nie skrzywdzisz nikogo.

Gość gość
ZDYCHAJ WRESZCIE FRAJERZE nieudaczny, nudny, poy****y managerze szlabanu

Gość gość
17:21 starucho zuzyta i kto cie teraz bedzie chcial? Tylko nie wyjezdzaj mi z tekstem, ze kogos masz bo nie uwierze.

Gość gość
dzieki za przyznanie, ze mam dobre podejscie

Gość gość
Dobre podejście, dobre sobie. 37-letni facet "manager" z krzywymi zębami, zakolami, małym fiutem i bez własnego mieszkania - ten facet chce wyrywać młode dziewuchy. Miejcie litość...

Gość gość
nie krzywe zeby tylko krzywy zgryz - zeby gorne nie zachodza rowno na dolne nie maly fiut tylko penis lekko ponizej przecietnej zakola to akurat norma w tym wieku a co do braku mieszkania to atut, bo bedzie sie razem z narzeczona wybieralo gdzie zamieszkamy i wspolnie podejmowalo decyzje

Gość gość
niestety wszystkie te rzeczy, które opisałeś działają na Twoją niekorzyść. Zwłaszcza brak własnego mieszkania w tym wieku.

Gość gość
nie maly fiut tylko penis lekko ponizej przecietnej czyli GÓRA 12-13 cm, a to JEST mały fiut. Jeszcze faceci sobie zawsze dodają, więc jest prawdziwe 10cm. Z czym do ludzi :D :D :D xxx zakola to akurat norma w tym wieku żadna norma xxxx reasumując - JESTEŚ BEZNADZIEJNY

Gość co rano
Jesteś spod znaku Strzelca? Kiedy skończyłeś 37 lat?

Gość gość
To zaleta że facet ma małego bo kobiety z nim beda miały orgazmy a kobietki lubia malutkie penisy

Gość gość
Na wszystko jest swój czas. Ty czas na zabawę przebimbałeś (tak czy inaczej). Można wybaczyć głupiemu 20latkowi zaliczanie panienek (i niejednokrotnie łamanie serca), ale 37latkowi? Nie. W tym wieku powinieś mieć już swój rozum.

Gość gość
Ty sobie lepiej kobiety na stałe szukaj, bo jesteś w takim wieku, że tylko sławni i bogaci jeszcze przebierają i czekają na "lepszy czas". Za chwilę będziesz już mocno przeterminowany...

Gość gość
19:18 dzięki za sugestie, wezma ja do serca bo wydaje sie byc zyczliwa

Gość gość
Życie... Myślisz, że tak łatwo kobietę znaleźć. Dobrą i nadziejną? Mam znajomego, w zasadzie to ex, ale nie jest to istotne. Młodszy od Ciebie o 3 lata, od 2, może 3 szuka kandydatki na żonę. Szalał , robił karierę, ma wszystko (wygląd, kasę, pozycję, ogładę i gadkę) i nie znajduje nikogo. W tym wieku (po 30tce) naprawdę trudno znaleźć kogoś, kto byłby jako tako do nas dopasowany. Mamy swoje przywary i przyzwyczajenia, jesteśmy wygodni. Trudno nam zdobyć się na ustępstwa, denerwują byle pierdoły, łatwo odpuszczamy i dla własnej wygody odpuszczamy bez walki.

Gość gość
madry post, ale ja nie zamierzam sie poddawac

Gość gość
Wstyd swojemu rocznikowi przynosisz.

Gość gość
przecież to troll/projekt jest :o po chooy mu odpisujecie i nabijacie postów?

Gość gość
Ja wyszalec sie chce tak do ok 70 siatki.potem juz tylko sie ustatkowac. Splodzic dzieciaka. Do 95 roku pomagac dzieciom. A potem juz szczesliwe zycie na emeryturce :-)

Gość gość
Trol czy nie trol ale jest w moim wieku. Ten idiota wstyd taki przynosi ze czuje sie idiotycznie przez tego kretyna. Laski czytajac jego wpisy sa uprzedzone potem do tego rocznika. Ten koles to jakas odmiana dash rysia chyba. A moze rysiu pisze z przyszlosci?