Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy internet w telefonie moze isc tylko przez wifi

Polecane posty

Gość gość
połącz się ze swoją wifi przez wps, wyguglaj se co i jak :)

Gość gość
To trza było się ze mną hajtnąć to bym teraz Ci ustawił :-) a tak to dóópa. Nic nie grzeb w punktach dostępu. To się ustawia automatycznie po włożeniu karty sim. Sprawdz w skrótach, tam można włączyć i wyłączyć transfer danych. Wiesz gdzie są skróty? , przeciągnij palcem z góry na dół.

Gość gość
czarna maguia to dla mnie. ja mam stary telefon Samsung s5610 i jakos net chodzi. i mi taki telefon wystarczy. a teraz te nowosic wymyslaja cuda na kiju. i połap się w tym wszystkim.

Gość gość
Masz tylko dwa wyjścia Pierwsze to poprosić kogoś , niech Ci sprawdzi i podpowie co i jak bo sama raczej nie ogarniesz. Drugie to rozwieść się i ożenić ze mną, wtedy ogarniemy to razem :-) więc pozostaje Ci wyjście pierwsze bo na drugie nie sądze byś poszła :-) .

Gość gość
dziekuje za pomoc. wlaczylam komrkowa transmisja danych.i wlaczylam. i you tube działa. a powiedzieć mi dobra duszo jak sprawdzić w plusie ile zostało Mb neta.?

Gość gość
jeśli chodzi o 2 opcje. jeśli jesteś przystojny masz 30 lat to chętnie zmienie mojego starego buca na nowszy model.

Gość gość
Gratuluję!! :-) . na yt te 0,5 gb to stracisz w godzine To już musisz sprawdzić u swojego operatora jaki jest nr. na sprawdzanie stanu pakietu internetu, sprawdz w google, na pewno znajdziesz. Możesz wyłączyć transmisje danych w tle i wyłączyć automatyczną aktualizacje bo te 0,5 gb to bardzo skromny pakiet jak na smartfona. Jak będzie ci się kończył pakiet to wyłanczaj transmisje danych bo będzie ci pobierało kase z konta i to nie mało :-) . powodzenia! . za kilka dni na pewno wszystko ogarniesz. Podpowiedzi znajdziesz na necie! I nie sugeruj się modelem tel. Odnośnie instrukcji bo to już nie te czasy, tylko systemem operacyjnym.

Gość gość
Jestem bardzo przystojny :-) tylko troche starszy :-( :-) więc pozostań przy mężu i kochajcie się! . powodzenia ze smartfonem! .

Gość gość
corka jeszcze obczaja telefon ale będę wylaczac transfer danych jak nie będzie korzystać z telefonu. a i tak bardzo dziekuje za pomoc.sama być sobie nie poradziła.

Gość gość
Ogarnij system operacyjny a ogarniesz cały tel. Poczytaj na necie o Twoim systemie operacyjnym , jest to zapewne marshmallow 6.0 wtedy zrozumiesz o czym mówię. Pa! .

Gość gość
tak marslow.pa

Gość gość
android ma jeda wade automatycznie wszystko sie aktualizuje co traci transfer danych a w lumi tego nie ma i w lumi nie trzeba antywirusa

Gość oldera22
aktualizacje nie muszą iść z transferu danych, mi w sferisie ustawili opcję, że włącza się tylko jak mam połączenie z wifi

Gość gość
oldera22 dziś s********j z tym sferisem, a opcja o której piszesz jest włączona domyślnie 🖐️

Gość gość
ja kompletnie nie korzystam z wifi. mam kartę z mobile vikings mam tam 15 gb internetu i jak nie wykorzystam w tym miesiacu to przechodzi mi na nastepny, wiec praktycznie mam już nielimitowany stad nie korzystam z wifi.