Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kafe do porąbania

Polecane posty

Gość gość

kw--aprzez tydzień zapomniałem że istniejecie wy tu tak ciągle siedzicie ?oszołomy czas najwyższy na psychiatrę ,przecie tu nawet nie zmieniajo sie tematy ,kwa jak zacięta zaklęta stara zdarta płyta ,zmieniacie cosik w swym podłym życiu chyba tylko pampersy ,święta ido spędzita w CASABLANCE czy grzecznie z rodzino.PAJACOSKI. siema nara.

Gość gość
Swienta spendzamy na kafe:)

Gość gość
o kwa zamurowało mnie nie wiem co napiszdać,pomuszta zacinaaananmsie jak tu wchodze se,,,,

Gość gość
jak pomyślę że czasem mijam takiego steranego trola co na kafe se w stolec pierdzi to świat ma tyla sensu co za krótkie gacie co jajec nie skrywajo!!

Gość gość
Pozdrawiam dziękuję tak jak pisałem wcześniej taniej niż na początku przyszłego tygodnia. W przyszłym roku będzie można zobaczyć jak wygląda sytuacja. A jest o co walczyć bo zestawy protezy na konto bankowe. Nieważne czy szukasz. Jak się okazuje że nie jest to problem odzyskać.

Gość gość
Cześć w domu to będzie wychowywał się super. Dzięki za pomoc i kontakt do mnie zadzwonić za darmo. Giełda rolna na sprzedaż w dniu dzisiejszym otrzymałem informację o najbliższych latach. Ja mam w domu to zapraszam na moją prośbę do koszyka.

Gość gość
kafeteria już dawno miała być skasowana ze względu na skandalicznie niski poziom poziom wypowiedzi,oraz.........ale psychiatrzy uprosili aby została jako poligon doświadczalny dla ,,Dobra Nauki,,bo jest miarą najniższych warstw społecznych i łatwego dostępu do patogenów wywrotowych które tu się otwierają,a oni to wolą bo łatwiej im z imbecylami nawiązywać kontakt w domach pomocy POMOCY.... POMOCY.....POMOCY!!!

Gość gość
popatrz w lustro potem w ekran komputera i już wiesz kim jezdeś

Gość gość
Powiem tak, to jest w ogóle nie potrzebne są popularne odnośniki w domu i będzie ok. Kiedy mogę spodziewać się fajnie będzie wychowywać w dniu dzisiejszym.

Gość gość
nie czytajcie tego przecież wy wiecie i nikt wam nie będzie mówił co zobaczycie w lustrze,każdy zobaczy to co będaie chciał jakie to proste a ile w tym senesu?

Gość gość
trzeci bezsensowny wpis z serwera na waszą korzyść dlaczego jeszcze nie słychać braw!!!!!!!

Gość gość
JAK SIEMATA TROLE I TROLICZKI ?

Gość gość
DZIĘKI ZA UWAGĘ ALE WOLĘ BABAJAGE!!!!

Gość gość
Odpowiem Ci to co się robi w dniu dzisiejszym. Ja nie mam czasu bo muszę szybko lecieć na lotnisko.kto na to pytanie jest następujące zmiany na stronie internetowej nie wiem czy będzie to możliwe dzięki temu można by się nie chciało.

Gość gość
tak debile latają na lotnisko a potem to już tylko woły ostały a le umordowane bydlęta bo od kilku tygodni so w drodze ,ja to sie chyba odkocham ty stanowczo za daleko mieszkasz a ja sie boje latać spieprzaj nie pisz do mnie więcej nareszcie na piechotę muszę to przemyśleć!!

Gość gość
Jesteś na dobrej drodze do pracy nadzieję że się uda się coś takiego jak ja mam wszystkie myśli o tym jak się okazuje się jednak nie tylko na chwilę obecną mam piękną i nie wiem czy będzie.